Daca esti in cautarea unor decoruri inedite in gradina, te poti inspira de aici

0
4232

Daca esti in cautarea unor decoruri inedite in gradina, te poti inspira de aici

Daca esti in cautarea unor decoruri inedite in gradina, te poti inspira din acest articol. Asadar, cine s-a plictisit de aranjamentele din curtea casei, poate incerca aceste idei colorate, asa le-am denumit noi, idei numai bune de pus in practica dupa sarbatori.


Refolosim intr-un mod creativ piesele vechi de mobilier – Idei de decoruri inedite

Sunt o multime de obiecte pe care nu le mai folosim. Nu le mai folosim din mai multe motive. Si vom enumera doar doua dintre ele. Pentru ca nu mai au aspectul comercial de la inceput, sau pur si simplu pentru ca stau stricate intr-o anexa din curte. Ei bine, parerea noastra este ca nu ar trebui sa le aruncam. Iar daca vreti sa stiti despre ce fel de obiecte este vorba, va spunem doar atat. Piese vechi de mobilier. Piese precum sertare din lemn sau metal. Iata cum le putem refolosi!

decoruri inedite decoruri inedite

Coloram gradina cu aceste idei de decoruri inedite

Ce intelegem noi prin decoruri inedite?! Intelegem culoare si aspect original. Culoare pentru ca sta la indemana noastra sa le nuantam in asa fel incat sa devina un punct de atractie in gradina. Iar cat priveste originalitatea, nici nu mai este nevoie sa argumentam de ce, pentru ca se intelege de la sine.

decoruri inedite decoruri inedite decoruri inedite

18 idei colorate din care sa ne inspiram

Ideile de astazi v-au fost prezentate pentru a va inspira din ele. Insa nu va impiedica nimeni sa va folositi propria creativitate la realizarea celor mai frumoase decoruri de primavara. Decoruri care pot transforma gradina intr-o clipa.


decoruri inedite

Dar cel mai bine ar fi sa va lasam sa priviti imaginile de astazi. Sa ne spuneti la rubrica de comentarii daca v-au placut sau nu. Iar daca aveti si voi astfel de decoratiuni, ne puteti trimite fotografii pe pagina noastra de facebook, asa cum ne-ati obisnuit de altfel.

decoruri inedite decoruri inedite

sursa foto: Pinterest