Daca ti-au ramas fasii de tapet de la decorarea casei, priveste aici idei practice de a le refolosi

Daca ti-au ramas fasii de tapet de la decorarea casei, priveste aici idei practice de a le refolosi

Astazi ne-am gandit la cateva idei practice de a refolosi resturile de fototapet. Prin urmare, daca v-au ramas astfel de bucati de la decorarea sau redecorarea casei si nu vreti sa le aruncati, dar nici nu stiti la ce sa le folositi, va dam noi idei de a le transforma in decoratiuni vintage. Asadar, cei care aveti dulapuri sau comode si nu mai sunt la moda, dar credeti ca pot fi infrumusetate fara prea mult efort, priviti aceste 17 proiecte frumoase din imaginile de mai jos.


Daca aveti un dulap cu sertare, spre exemplu, si v-ati plictisit de felul cum arata, poate fi infrumusetat doar lipind pe el cateva benzi de fototapet. Daca vreti sa le dati si o tenta vintage, spray-urile colorate pot face minuni. Priviti!

O alta idee buna de a folosi resturile de tapet, este sa le aplicati pe o masa pe care v-ati gandit sa o reconditionati, si asta pentru ca blatul din lemn si-a pierdut din luciul initial sau s-a deteriorat in timp. Ei bine, v-am pregatit cateva exemple in imaginile de mai jos.

Insa proiectul care ne place noua cel mai mult este acela prin care o cutie oarecare poate fi decorata cu fasii de tapet. Mai mult de atat, tutorialele de astazi ne arata cum sa aplicam fasiile, fara prea mult efort din partea noastra, de aceea propunem sa le urmarim impreuna.


O alta categorie de mobilier care poate fi decorata cu tapet sunt micile comode din dormitor, transformandu-le in niste piese vintage. Priviti!

Ca sa nu va plictisim, mai bine lasam aceste idei practice sa fie sursa de inspiratie pentru aceia dintre voi care isi doresc sa redecoreze unele piese de mobilier intr-un stil vintage. Iata!

idei practice

idei practice

idei practice

idei practice

sursa foto


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI