Daca vrei sa impresionezi, incearca aceste idei practice de a impacheta prosoapele

0
2249

Daca vrei sa impresionezi, incearca aceste idei practice de a impacheta prosoapele

Nu trebuie sa va mai spunem, pentru ca stiti deja dragi gospodine, ca baia este una din incaperile locuintei careia trebuie sa-i acordam o importanta deosebita din toate punctele de vedere. Asadar, daca vrei sa-ti impresionezi musafirii cu niste prosoape frumos aranjate in baie, te poti inspira din aceste idei practice, care iti arata cum sa le impachetezi intr-un mod cat mai simplu.


Iar cand am spus intr-un mod cat mai simplu, nu am spus ceva neobisnuit, deoarece este vorba despre clasicul aranjament al prosoapelor pe bara de metal, doar designul este altul.

Cu siguranta ca unele din aranjamentele prezentate in imaginile de mai jos va sunt cunoscute din locatiile in care ati mers in concediu, aranjamente pe care le-ati admirat negresit, insa mult prea complicate, parerea noastra, datorita tehnicii deosebite de impachetare. De ce complicate? Complicate deoarece, pentru a obtine un elefant, o broscuta sau o lebeda, este nevoie de mult exercitiu din partea celui care le realizeaza.

In schimb cele de astazi nu necesita vreun curs special, ci doar putina indemanare si cateva accesorii, precum panglici colorate sau canafi. Se stie ca albul inseamna curatenie, de aceea prosoapele in aceasta nuanta sunt ideale pentru a realiza combinatii contrastante. Asta nu inseamna ca nu puteti sa faceti combinatii de negru cu rosu, spre exemplu.


Dar mai bine va lasam sa urmariti aceste idei practice de a aseza prosoapele pe suportul din baie, si nu in ultimul rand sa va exprimati parerea, postand comentarii pe pagina noastra de facebook.

Priviti si inspirati-va!

idei practice

idei practice

Idei de a accesoriza prosoapele cu fundite din panza. Iata!


idei practice

idei practice

Idei de combinatii de culori.

idei practice

Idei de a impacheta proosoapele cu buzunare.

Accesorii sub forma de inimioare.


Idei de a lega prosoapele de bara din metal, cu canafi.

sursa foto