Decor de toamna pentru o terasa deosebit de frumoasa

0
4822
decor de toamna

Decor de toamna pentru o terasa deosebit de frumoasa

Descopra idei pentru un decor de toamna spectaculos. Toamna este un anotimp ce reprezinta noi inceputuri. Fie ca vorbim de inceputul scolilor, de a reincepe un nou capitol din viata sau de a te bucura de un anotimp nou, toamna iti da ocazia sa te simti fresh. De aceea, ornamentele ce iti aduc aminte de acest anotimp sunt superbe si sunt ideale pentru orice gospodarie.


O terasa deosebita poate fi decorata cu ajutorul unor ornamente ce iti aduc aminte de cel mai frumos anotimp din an: toamna. Inspira-te si tu din galeria foto pe care am pregatit-o in acest articol.

Fie ca vorbim de ornamente cu frunze uscate, dovleci frumosi sau flori in culori tomnatice, toate aceste decoruri sunt superbe pentru o curte deosebita.

Decorarea terasei casei tale cu ornamente de toamna

Ornamentele de toamna te duc cu gandul la acest frumos anotimp si la magia lui. Sosetele groase, ceaiul fierbinte, dar si mirosul de placinta de dovleac te fac sa te simti ca in copilarie.


Decoreaza usa casei tale cu o coronita formata din dovlecei decorativi si plante ce iti aduc aminte de toamna. Decorul superb ii va intampina pe musafirii tai si va face ca gospodaria ta sa fie absolut superba.

Descopera si aceste decoratiuni de toamna –19 idei de ornamente din care te poti inspira

Decorarea scarilor de la intrarea din casa – Decor de toamna

Intrarea in casa ta este extrem de importanta, mai ales atunci cand musafirii iti pasesc pentru prima data pragul. De aceea, alege sa decorezi atat usa, cat si spatiul din lateralul acesteia.

Nu uita de scari! Ele pot fi decorate cu ghivece de flori, aranjamente pe care sa le pui pe o parte si cealalta a intrarii. Daca optezi pentru aranjamente simetrice, acestea vor arata absolut superb.


sursa foto: Pinterest