Decor de toamna superb intr-o casa amenajata confortabil

0
2288
decor de toamna

Decor de toamna superb intr-o casa amenajata confortabil

Inspirandu-ne de la nordici, ne decoram casa intr-un stil cat mai relaxant, confortabil, astfel incat sa ne bucuram de toamna racoroasa. De la decorul ce este realizat din elemente naturale pana la ornamente si decoratiuni, toate fac parte dintr-un spatiu amenajat in tema tomnatica.


Casele din lemn ne duc cu gandul la munte, la anotimpurile racoroase si ne fac sa ne simtim confortabil intr-un astfel de decor. Mai ai nevoie de o cana de ceai cald sau de o cana de vin fiert si de compania celor dragi.

Nu uita de focul din semineu

Atat un semineu real, cat si un semineu fals poate sa schimbe decorul dintr-o incapere. Acesta iti ofera acel sentiment confortabil de liniste si pace atunci cand stai intr-o incapere, la caldura, iar afara ploua sau ninge.

Corpurile de iluminat

In orice incapere, ai nevoie de lumina. Aceasta poate fi naturala, pe timp de zi, insa avem nevoie si de lumina artificiala. Aceasta poate fi pozitionata pe tavan, astfel incat sa umple intreaga incapere, dar si pe anumite portiuni din incapere pentru a te bucura de o lumina de accent.


Pe timp de toamna si iarna, poti alege corpurile de iluminat tip instalatii. Acestea sunt ideale pentru casa ta deoarece iti ofera acel sentiment de confort si relaxare.

Dovleacul, vedeta toamnei – Beneficii si ornamente deosebite

Ornamente de toamna ce ofera o stare placuta de liniste si confort

Ne bucuram de nuantele pastelate ale toamnei – Idei de decoruri din bostani

Amenajarea balconului pentru un decor de toamna superb

Persoanele care locuiesc intr-un apartament pot sa isi amenajeze balconul pentru un efect de spatiu confortabil. Un loc unde te poti relaxa mereu poate fi amenajat chiar in confortul casei tale. Inspira-te din galeria foto de aici pentru a te bucura de un decor superb.

sursa foto: Pinterest