Decor magic cu tema tomnatica pentru usa de la intrarea in casa

0
4483
decor magic cu tema tomnatica

Decor magic cu tema tomnatica pentru usa de la intrarea in casa

Aceste ornamente veritabile iti vor oferi un decor magic cu tema tomnatica pentru ca intrarea in casa sa te faca sa resimti o nostalgie placuta.


Decoreaza intrarea in casa cu astfel de flori superbe sau alege ornamente cu dovleci pentru ca intrarea in casa sa fie absolut superba. Galeria foto de mai jos este inspirationala, ideala pentru fiecare gospodarie. Inspira-te pentru a iti decora intrarea in casa si pentru a o transforma intr-un spatiu absolut superb.

Decoreaza scarile cu lumanari pentru un ambient placut

Lumanarile sunt, cu siguranta, ideala pentru scarile tale. Acest anotimp face ca ziua sa fie mult mai scurta si seara mai lunga, astfel ca acest lucru duce la o atmosfera mai sumbra.

Cu toate acestea, poti decora scarile astfel incat ele sa fie mult mai primitoare. Foloseste lumanarile pe care sa le pozitionezi in suporturi din sticla. Ai grija ca ele sa fie ferite de vant.


De asemenea, poti folosi si lumanari electrice pentru a te asigura si ca acestea nu se sting, dar si ca iti ofera o lumina mai puternica, pe tot parcursul serii. Poti opta si pentru instalatii colorate pe care sa le pozitionezi chiar pe scarile tale sau pe o planta. Toamna este anotimpul ideal pentru a ne bucura de lumina pentru un ambient placut.

Decoratiuni deosebite pentru a intampina un anotimp magic: toamna

 

Dormitor confortabil pentru zile de toamna calduroase, petrecute acasa

Decor magic cu tema tomnatica

Intrarea in casa ta poate fi decorata astfel incat aceasta primire sa fie facuta deosebit de frumos pentru tine si cei dragi. Alege sa faci o coronita din diverse flori, frunze uscate sau alte ornamente superbe. Aceasta poate fi agatata chiar pe usa casei tale.

In acest fel, musafirii tai vor avea o prima impresie deosebit de frumoasa.


sursa foto: Pinterest