Decoram si refolosim creativ cutiile din metal – 19 Proiecte colorate

Decoram si refolosim creativ cutiile din metal – 19 Proiecte colorate

Am vazut cu totii cum putem transforma borcanele in ornamente colorate. Tocmai de aceea propunem sa pastram aceeasi linie tematica, de data aceasta alegand cutiile din metal ca obiecte ce pot fi reciclate intr-un mod creativ. Urmarim asadar un subiect despre cum sa decoram si cum sa refolosim astfel de obiecte banale.


Cum sa refolosim creativ cutiile din metal – Proiecte colorate de toamna

Am primit toamna in casele noastre. O toamna blanda cu arome de frunze cazute la pamant. O toamna care ne face mai nostalgici si mai creativi. Nostalgici dupa vara care a trecut si creativi in proiecte colorate. Exact ca cele din imaginile de mai jos.

Lasand nostalgia la o parte, propunem sa vedem ce fel de ornamente putem realiza din cutii de metal. De exemplu, le putem refolosi ca ghivece pentru flori. Ghivece care ne amintesc de pridvorul bunicilor de la tara. Sau le putem folosi pe post de organizator pentru diversele obiecte din gospodarie. Priviti!

cutiile din metal cutiile din metal cutiile din metal cutiile din metal cutiile din metal cutiile din metal cutiile din metal

Cutiile din metal – Idei de a le recicla intr-un mod creativ

Creativ inseamna a transforma lucrurile cu imaginatie. De aceea consideram ca, aceste obiecte banale dupa parerea noastra, pot fi folosite ca suport pentru hrana galagioaselor vrabiute din preajma casei. Nu stiti cum sa le realizati? Iata!


Trucuri si idei practice de a refolosi aceste cutii din metal

In afara de imaginile de mai jos, nu putem sa nu va dezvaluim si cateva trucuri pe care le puteti folosi. Spre exemplu, marginea taioasa o puteti sigila cu putina banda adeziva. Mai mult de atat puteti scapa de o multime de resturi de materiale textile sau lana colorata, folosindu-le la decorarea cutiilor.

Haideti asadar sa fim prietenosi cu natura, recicland intr-un mod creativ cutiile pe care in mod firesc si normal le aruncam selectiv la gunoi.

sursa foto


 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI