Decorarea colturilor usilor si dulapurilor in ton cu spiritul Craciunului

0
900

Decorarea colturilor usilor si dulapurilor in ton cu spiritul Craciunului

Daca va gandeati ca aceste colturi ale usilor si ale dulapurilor sunt plictisitoare, ei bine, noi suntem aici sa va surprindem cu idei noi, in ton cu spiritul Craciunului. Putem sa decoram chiar si un colt banal al unei usi sau un colt al unui dulap. Daca voi credeti ca mobila este mult prea simpla si nu stiti cum ati putea sa o decorati simplu si colorat, noi venim cu aceste idei creative si haioase. Decorarea colturilor unei usi nu a fost niciodata mai distractiva, nu-i asa?


Putem alege modele haioase de decoratiuni precum:

  • Mos Craciun care se chinuie sa traga sania dupa el
  • Mos Craciun si toti prietenii sai care il ajuta pe Mosul sa se catere pe coltul usii
  • Un ren simpatic si haios care sta pe coltul usii

spiritul-craciunului-1

spiritul-craciunului-2

spiritul-craciunului-3

spiritul-craciunului-4

Fie ca este vorba de usa de la intrare, usile din interiorul casei sau usile dulapurilor, aceste decoratiuni nu au cum sa treaca neobservate, nu-i asa? Pentru a le realiza, nu trebuie decat sa va inspirati din ornamentele pe care deja le aveti.

Daca stati la apartament si aveti un grilaj la geam sau daca stati la casa si aveti un balcon la etaj, decoratiunile cu Mosul care se urca pe grilaj si incearca sa ajunga la horn pentru a le pune copiilor cadourile meritate sunt printre preferatele noastre. Voua nu va plac?


spiritul-craciunului-5

Renii lui Mos Craciun: Rudolph, Dasher, Dancer, Prancer, Vixen, Comet, Cupid, Donder si Blitzen vor sa se catere pe coltul usii voastre pentru a ajunge in varf cu bine. Ce ziceti? Ii lasam sa se descurce singuri sau le dam o mana de ajutor? Credeti ca le va fi greu sa care toti sacii plini de cadouri pe care le-au pregatit pentru copiii cuminti?

spiritul-craciunului-6

spiritul-craciunului-7

spiritul-craciunului-8

spiritul-craciunului-9

spiritul-craciunului-10

spiritul-craciunului-11

spiritul-craciunului-12

spiritul-craciunului-13

spiritul-craciunului-14

spiritul-craciunului-15

sursa foto