Decorarea unui hol micuț – Idei superbe pentru un spațiu primitor și elegant

Decorarea unui hol micuț – Idei superbe pentru un spațiu primitor și elegant

Un hol micuț poate fi cu adevărat elegant dacă îl decorezi cu ajutorul unor idei ce te ajută să pui spațiul în evidență.


Chiar dacă holul casei tale este unul micuț sau foarte lat și îngust, ideile din articolul de aici te vor inspira pentru a decora un spațiu primitor.

Este important ca această încăpere din casa ta să fie una luminoasă, încăpătoare și primitoare pentru a putea să îți surprinzi musafiri. Mai mult decât atât, holul este încăperea unde ne lăsăm cheile atunci când suntem în grabă, deci această încăpere are nevoie și de o piesă de mobilier.

Piesele de mobilier de care ai nevoie

Un cuier pentru hainele tale este absolut necesar pe holul tău. Fie că optezi pentru un cuier ce are și un mic suport pentru pălării, eșarfe sau alte accesorii sau că alegi un cuier simplu montat pe perete, acesta este extrem de util în casa ta.


De asemenea, este important ca în holul tău să ai și un pantofar. Acesta te va ajuta atunci când vine vorba de depozitarea încălțăminte pentru întreaga familie.

Un suport pentru umbrele poate fi cu adevărat util în zilele ploioase.

O oglindă mare pe perete este utilă, dar va face și încăperea să pară mult mai încăpătoare. Oglinda este o piesă ce ajută încăperea să pară mai mare și poate ține locul unei ferestre.


Amenajarea unui hol mic – Idei creative pentru intrarea in caminul tau

Dormitoare mici, dar cu spatii de depozitare si loc de relaxare confortabil

Dormitoare cu spatii de depozitare practice, eficiente, dar chic

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI