Decoratiuni asimetrice tip rame de tablouri asociate cu bucati de metal

0
963

Decoratiuni asimetrice tip rame de tablouri asociate cu bucati de metal

Cea mai potrivita perioada pentru a redecora locuinta este vara, de aceea de cele mai multe ori alegem sa zugravim peretii in alte culori si facem asta atat pentru a reimprospata atmosfera din casa, cat si datorita faptului ca ne-am plictisit de aceleasi nuante.


Asadar daca tocmai ati terminat de zugravit in casa si va doriti un plus de efect pentru pereti, ei bine acel plus de efect vi-l sugeram noi in articolul de astazi si anume decoratiuni asimetrice tip rame de tablouri asociate cu bucati de metal.

Cat despre materialele din care sunt facute si anume lemn sau bucati de metal, trebuie sa va spunem ca nu ar fi o investitie prea mare deoarece le-ati putea gasi la orice atelier care prelucreaza asa ceva. Cu ajutorul spray-urilor de tip vopsea puteti realiza cele mai frumoase combinatii de culori, bineinteles in functie si de piesele de mobilier sau de covoarele pe care le aveti in casa.

Intr-una din imagini veti gasi cateva schite care va vor ghida in alegerea celor mai potrivite combinatii de forme si marimi.


Asadar daca v-am convins nu ne ramane decat sa va lasam sa va inspirati din imaginile de mai jos. Asteptam desigur impresiile voastre la rubrica de comentarii a paginii noastre Do It Yourself si va multumim ca ne urmariti.

decoratiuni asimetrice 2

decoratiuni asimetrice 3

decoratiuni asimetrice 4

decoratiuni asimetrice 5

decoratiuni asimetrice 6

decoratiuni asimetrice 1

via