Decoratiuni care aduc simbolul iernii in casa noastra – Idei creative

0
501

Decoratiuni care aduc simbolul iernii in casa noastra – Idei creative

Astazi ne-au atras atentia niste decoratiuni simple. Dar pe cat de simple pe atat de interesante si usor de realizat, dupa parerea noastra. Fara sa va dezvaluim prea multe despre ideile de obiecte decorative din acest articol, va spunem doar atat. Oameni de zapada decorativi. Iar daca ne veti intreba de ce ne-am gandit tocmai la un astfel de subiect, va raspundem simplu. Deoarece nu am avut parte de o iarna autentica, cu mult omat, pentru a construi unul adevarat chiar la noi in curte.


Fara sa ne intristam totusi ca nu avem atata omat pentru a construi unul in marime naturala, propunem sa vedem cum poate fi realizat un om de zapada decorativ din boluri din sticla, boluri pe care le avem cu totii in casa, iar daca nu le avem ni le putem cumpara de la magazinele cu specific. Si nu avem nevoie doar de un bol, ci de trei, dar de marimi diferite. Ei bine, tocmai am dezvaluit si principalele accesorii.

Trebuie sa mai stiti ca aceste trei accesorii nu sunt suficiente pentru a realiza astfel de decoratiuni de iarna. Mai avem nevoie de vata pentru a umple bolurile si de niste nasturi mari si negri pentru a-i decora. In loc de vata, mai putem folosi bucati de material de culoare alba.

Nici despre modul de asamblare nu vom vorbi foarte mult, deoarece este de la sine inteles ca cele trei boluri se aseaza unul peste altul, la final infrumusetand micul ornament cu un fular si o caciulita.


Nu putem incheia fara sa va sugeram ca puteti sa-i invitati si pe cei mici sa vi se alature, nu de alta, dar daca tot nu au avut ocazia sa realizeze un om din zapada adevarata, macar sa confectioneze unul decorativ. Iata!

decoratiuni

decoratiuni

decoratiuni

decoratiuni

sursa foto