Decoratiuni colorate si haioase realizate din cauciucuri

0
2535
decoratiuni colorate si haioase

Decoratiuni colorate si haioase realizate din cauciucuri

Invata cum sa realizezi si tu decoratiuni colorate si haioase pentru a avea o gradina frumoasa pe tot parcursul anului. Inspira-te din galeria foto de mai jos!


Daca tocmai ti-ai schimbat anvelopele la masina, noi venim cu o serie de idei care te ajuta sa refolosesti cauciucurile vechi!

Suport pentru furtun

Daca vrei sa aranjezi furtunul tau pentru apa ordonat, fara ca acesta sa se mai incurce si fara sa iti ocupe foarte mult loc in garaj sau in spatiul de depozitare, atunci trebuie sa stii ca o anvelopa este ideala pentru tine!

Aranjeaza furtunul ca in poza de mai jos pentru a putea sa te bucuri de ordine si curatenie in gospodaria ta!


 

Patut pentru animalul tau de companie

Fie ca ai un catel, o pisica sau un iepuras, animalul tau de companie are nevoie de un culcus confortabil.

Poti sa refolosesti cauciucurile vechi si sa le transformi intr-un patut simpatic pentru animalul tau de companie. Este accesibil ca si pret, iar animalul tau de companie il va adora!

Suport pentru umbrele

Nimic nu este mai neplacut decat o zi ploioasa. Cu toate acestea, zilele ploioase fac parte din viata noastra, iar umbrela este cea care ne ajuta sa trecem cu bine peste picaturile de ploaie.


Cand ajungi acasa, ai grija sa nu iti lasi umbrela pe jos deoarece poti face mizerie in casa. Un suport pentru umbrele realizat dintr-un cauciuc vechi este o idee excelenta pentru tine!

Il poti pozitiona chiar pe holul de la intrare si il poti muta de acolo atunci cand soseste anotimpul rece.

Decoratiuni pentru gradina – Decoratiuni colorate si haioase

Decoratiunile pentru gradina realizate din anvelope sunt cele mai populare decoratiuni si ornamente pentru tine si gospodaria ta. Te indemn sa le transformi si tu in ornamente care mai de care mai colorate, mai haioase si mai creative!


sursa foto: Pinterest