Decoratiuni cu efect 3D, realizate din resturi de lemn – Idei creative

0
1915

Decoratiuni cu efect 3D, realizate din resturi de lemn – Idei creative

Nu ne-ar crede nimeni daca am spune ca din niste resturi de lemn se pot confectiona decoratiuni cu efect 3D. Nici noi nu am crezut pana cand nu am descoperit aceste idei creative, idei pe care vi le prezentam si voua dragi cititori ai paginii noastre.


Asadar, pentru ca ne aflam intr-o perioada in care putem realizare decoratiuni spectaculoase aproape din orice, propunem sa ne aruncam o privire peste imaginile de mai jos si sa aflam ce putem face din niste resturi de lemn, resturi pe care in mod obisnuit ori le punem pe foc ori le aruncam.

Resturile din lemn, ideale pentru deoratiuni cu efect 3D

Pornind de la ideea ca orice lucru poate fi transformat in ceva spectaculos, nu putem sa nu remarcam faptul ca un ornament realizat din resturi de lemn este indeajuns de elegant pentru incaperea principala a casei, iar cand am spus asta, ne-am referit bineinteles la livingul spatios si luminos.

decoratiuni cu efect 3D decoratiuni cu efect 3D decoratiuni cu efect 3D decoratiuni cu efect 3D

De ce nu se potrivesc astfel de decoratiuni in toate incaperile casei?

Incadrandu-se perfect in categoria decoratiunilor rustice, astfel de tablouri decorative nu sunt potrivite spre exemplu pentru holul de la intrare, deoarece holul casei este de obicei un spatiu mic, slab iluminat si nu le-ar pune in evidenta.


Bucataria este un alt loc in care astfel de ornamente nu au ce cauta, decat daca este amenajata intr-un stil rustic.

Dormitorul este un alt spatiu care poate fi decorat cu astfel de ornamente. Cu o conditie. Sa fie aproape la fel de spatios si luminat precum sufrageria.

Decoratiuni cu efect 3D – forme si culori

Fara culoare decorul nu ar fi spectaculos. Prin urmare ia priviti mai jos idei de a combina culorile intre ele astfel incat sa se incadreze perfect in ambient.


sursa foto: pinterest