Decoratiuni cu motive de Sarbatoare – pentru o masa frumos aranjata

0
967

Decoratiuni cu motive de Sarbatoare – pentru o masa frumos aranjata

Ideile din acest articol nu sunt doar pentru pasionatii de decoratiuni handmade, ci si pentru cei care se pricep mai putin, dar si le doresc tocmai datorita faptului ca sunt simple, de efect si isi pot infrumuseta masa de Paste cu ele.


Principalele accesorii, adica acele tipuri de materiale stralucitoare, se gasesc aproape in orice magazin cu metraje. Nu costa mult, prin urmare ar trebui sa va procurati o bucata mai mare, si va sugeram sa incercati organza deoarece se pliaza foarte bine pe astfel de decoratiuni. Mai aveti nevoie de un cadru din metal, care poate fi o bucata de sarma subtire sau un umeras din acelasi material, deoarece se modeleaza foarte usor, putina ata pentru a le lega fasiile din organza si eventual niste flori artificiale. Dar nu uitati de funditele colorate sau de ouale decorative din plastic.

De data aceasta nu trebuie sa va chinuiti cu asezarea materialului pe suportul din sarma. Le puteti pune la intamplare, fara sa respectati un model anume. Legati pur si simplu fasiile din loc in loc, confectionati niste fundite si legati-le si pe acestea de suport, iar la sfarsit adaugati florile artificiale.

Va sugeram sa folositi materiale in culori vii si in ton cu celelalte decoratiuni din casa, astfel incat sa aveti cea mai frumoasa masa de sarbatori. In mijlocul bucatilor de material puteti pune lumanari sau mici figurine sub forma de iepurasi. La fel de bine puteti folosi ghivece mici pe care sa le ornati cu astfel de materiale.


Asadar daca realizarea decoratiunilor handmade se numara printre pasiunile voastre, atunci va puteti inspira si din aceste 13 idei de ornamente spectaculoase!

Nu uitati sa postati pe pagina noastra de facebook fotografii cu ornamentele realizate de voi, drept pentru care va multumim si va dorim sa aveti Sarbatori fericite!

decoratiuni

decoratiuni

decoratiuni

decoratiuni

sursa foto