Decoratiuni de iarna din betisoarele de lemn de la inghetata

0
690

Decoratiuni de iarna din betisoarele de lemn de la inghetata

S-ar parea ca anul acesta omul de zapada este o figurina prezenta in cele mai multe idei de decoratiuni pe care vi le-am propus ca proiecte de tip Do It Yourself, prin urmare nici de data aceasta nu ratam nici o ocazie de a vi le arata.


Despre ce este vorba? Despre decoratiuni confectionate din betisoare de lemn, mai precis acele betisoare care se folosesc la inghetata. Iar daca va intrebati de unde sa procurati aceste betisoare, cu siguranta le gasiti in magazinele mari la raionul cu de toate.

Cunoasteti faptul ca noi incurajam proiectele de tip Do It Yourself, prin urmare daca va stiti persoane rabdatoare si va plac obiectele decorative lucrate de mana, va invitam sa le urmariti si pe cele de astazi.

Poate ca unii dintre voi veti spune ca nu aveti timp si ne asteptam ca cele mai multe dintre cititoarele noastre sa spuna acest lucru, principalul motiv fiind acela ca au atata treaba zilele acestea si numai de decoratiuni nu mai au timp, dar este posibil ca tocmai astfel de indeletniciri sa va alunge oboseala acumulata si sa va faca sa va simtiti mai bine.


Desi proiectul de astazi se incadreaza in categoria celor cu un grad de dificultate mediu spre usor, avem convingerea ca veti gasi cateva clipe libere pentru a-l realiza, mai ales ca mai sunt doar cateva zile pana la sarbatori. Cine stie, poate impreuna cu cei mici.

Daca v-am convins si vreti sa le realizati, sugestia noastra ar fi sa va faceti rost de cateva betisoare, lipici, vopsea in doua culori, accesorii cum ar fi nasturii si 2 sau 3 bucatele de material stralucitor.

Urmariti asadar tutorialele de astazi care va arata pas cu pas ceea ce aveti de facut, iar noi va dorim spor la decorat!


decoratiuni

decoratiuni

decoratiuni

decoratiuni

decoratiuni

decoratiuni

sursa foto