Decoratiuni eclectice pe care sa le pui pe masa toamna aceasta

0
923
decoratiunile eclectice

Decoratiuni eclectice pe care sa le pui pe masa toamna aceasta

Toamna aceasta decoratiunile eclectice sunt cele care ne ajuta sa decoram masa pentru musafirii nostri. Alege dintre aceste peste 25 de idei pentru a iti infrumuseta masa.


Realizeaza decoratiuni rustice

Alege ca materiale lemnul, de preferat lemnul neprelucrat, apoi realizeaza decoratiuni de toamna cu el. Lemnul neprelucrat, transformat in ornamente frumoase pentru interiorul casei tale te va duce cu gandul la ornamente rustice, te va duce cu gandul la natura, dar si la toamna si la frumusetile ei. 

Nu uita ca lumanarile parfumate sunt obligatorii pentru ca atmosfera sa fie de vis! 

Luati masa afara!

Daca ai o terasa amenajata, atunci poti aranja aici o masa, unde tu si cei dragi sa puteti lua pranzul. Vremea este inca frumoasa, iar masa luata afara, intr-un loc semi-adapostit poate fi ideala pentru a te reconecta cu natura, dar si pentru a crea amintiri placute impreuna cu familia ta. 


Pentru ca masa sa fie cat mai bogata in ornamente si decoratiuni frumoase, foloseste atat dovlecei decorativi, cat si fructe de sezon cu care sa imbogatesti aspectul mesei tale.

De asemenea, conurile de brad sunt perfecte si le poti pozitiona atat pe masa, langa farfurii, cat si in cateva castronase mici pentru ca acestea sa atraga atentia si privirile musafirilor tai.

Foloseste cateva fructe si scobeste-le pentru a realiza suporturi de lumanari cu ele. 


Opteaza pentru culori precum: maro, bej, portocaliu si alte nuante din aceasta plaja de culori pentru a te apropia cat mai mult de toamna si de culorile ei atragatoare. 

Sticlele vechi pot fi si ele refolosite si transformate in proiecte de tipul Do It Yourself pentru a realiza cele mai frumoase ornamente pentru masa ta.

Toamna aceasta, impresioneaza-ti atat musafirii, cat si prietenii si familia cu cele mai frumoase ornamente si decoratiuni! 


sursa foto: Pinterest