Decoratiuni fantastice pentru o curte dinamica, prietenoasa si colorata

0
1032

Decoratiuni fantastice pentru o curte dinamica, prietenoasa si colorata

Descopera cum poti folosi un buget mic pentru a transforma o curte simpla in una prietenoasa, colorata, magica. Indiferent ca vorbim despre o curte decorata simplu, minimalist sau despre un spatiu rustic, ornamentele colorate isi pot face loc in orice fel de  gospodarie.


De la paleti din lemn, anvelope vechi sau alte lucruri ce pot fi refolosite, toate se afla in proiectele prezentate mai jos. Cu putina imaginatie si vopsea colorata poti transforma orice obiect. Ii dai viata, iar el te ajuta sa iti infrumusetezi curtea. Proiectele Do It Yourself de mai jos te vor ajuta sa te inspiri.

Foloseste florile pe post de ornamente

Ca si ornamente ajutatoare se pot folosi florile colorate. De la hortensii, muscate, crizanteme, begonii, toate acestea pot fi ideale pentru curtea ta.

In ceea ce priveste inspiratia florilor pentru o gospodarie de vis, te invitam sa urmaresti si articolele de mai jos. Sfaturile te vor ajuta sa ingrijesti florile si sa te bucuri de frumusetea lor, chiar in gospodaria ta:


Begonia roz, o floare suava, superba, deosebit de frumoasa

Anvelope vechi sau suporturi noi pentru o curte colorata

Anvelopele pot fi colorate cu vopsea si transformate in suporturi pentru ghivecele tale. Cu ajutorul lor poti crea diferite decoratiuni precum o fantana falsa sau un decor de suporturi asezate creativ.

Delimitarea spatiilor cu flori colorate

Fie ca vorbim de o alee, de un gardulet sau de un copac, delimitarea spatiilor din curtea ta cu flori poate fi o idee excelenta.


Planteaza flori in culori ce se imbina frumos. Un albastru inchis se vede excelenta langa flori de un galben deschis sau chiar langa florile albe.

sursa foto: Pinterest