Decoratiuni pastelate de toamna, care completeaza estetic orice incapere

0
2483

Decoratiuni pastelate de toamna, care completeaza estetic orice incapere

Fiecare anotimp este frumos in felul lui. Iubim primavara pentru ca natura revine la viata. Iubim vara pentru ca ne ofera din frumusetea florilor, iar toamna ne incanta prin culoare. Adoram si anotimpul friguros, chiar daca nu gasim atatea cuvinte frumoase pentru a-l caracteriza. Insa dintre toate, toamna are ceva special, de aceea in imaginile urmatoare vom gasi idei de decoratiuni pastelate, la fel ca acest anotimp frumos si care pot fi realizate din multitudinea de lucruri care ne inconjoara.


Cu siguranta v-ati dat seama despre ce decoratiuni este vorba. Despre cele realizate din frunze, dar si despre cele realizate din boabe de porumb sau din crengi uscate. Prin urmare daca vreti sa aduceti nuantele toamnei mai aproape de voi, iata ce idei de decoruri va propunem in acest articol.

Vom incepe cu un tip de ornament cat se poate de simplu, adica cel realizat din frunze si lumanari, niste accesorii, daca le putem numi asa, la indemana. Asezate pe un suport din lemn, vor completa estetic interiorul camerei. Sau puteti crea un decor minunat din cateva frunze uscate asezate la intamplare intr-o vaza din sticla.

Si daca tot am amintit de sticla, iata un mod interesant de a decora sticlele din sticla, transformandu-le in decoratiuni spectaculoase, cu ajutorul spray-urilor colorate, spray-uri care se gasesc intr-o gama variata de nuante in aproape toate magazinele cu articole de bricolaj.


Modul de lucru este unul simplu. Pulverizati mai intai pe sticla un spray de culoare alba, pentru a crea fundalul, dupa care va puteti juca cu degradeurile. Va sfatuim sa alegeti culori calde de toamna, dar va puteti inspira si din ideile de mai jos.

Asa cum ne-ati obisnuit, si de data aceasta asteptam fotografii cu decoratiunile realizate de voi, pentru a ne bucura impreuna de ele.

decoratiuni

decoratiuni

decoratiuni

decoratiuni

decoratiuni

decoratiuni

decoratiuni

sursa foto