Decoratiuni pentru spatiul de langa gard – Delimiteaza colorat locul!

0
13778
spatiul de langa gard

Decoratiuni pentru spatiul de langa gard – Delimiteaza colorat locul!

Spatiul de langa gard poate fi amenajat intr-un mod creativ, construind aici o mica gradina sau un mic parculet propriu sau poate fi lasat simplu. Cu toate acestea, simplitatea nu ne caracterizeaza atunci cand vine vorba de proiecte frumoase pentru casa si gradina noastra. De aceea, proiecte de mai jos sunt ideale pentru ca tu sa te inspiri si sa iti construiesti singur proiecte Do It Yourself frumoase.


Proiectele propuse in acest articol sunt pentru a decora spatiul de langa gard. Vei avea o curte unica, spectaculoasa, curte ce va fi oaza ta de relaxare.

Refoloseste laditele din lemn

Laditele din lemn pot fi golite si revopsite pentru a fi transformate in astfel de rafturi. La randul lor, rafturile pot fi pozitionate in casa, in spatiul unde depozitezi lucruri sau chiar agatate de gard, amenajand un astfel de spatiu frumos pentru gradina casei tale.

De aceea, te invit sa refolosesti si tu laditele vechi din lemn si sa le agati de gard, pe interior, pentru a crea un astfel de loc superb de relaxare.


Planteaza flori frumoase

Poti alege sa pui aici plante verzi sau alte flori frumoase. In imediata apropiere a gardului iti poti amenaja o mica gradina de flori. Daca in acest loc este umbra, atunci nu uita sa optezi pentru flori si plante iubitoare de umbra.

Dintre plantele care cresc armonios in spatii cu umbra enumeram:

  • Bergenia, o floare decorativa superba, ce poate fi plantata in gradina ta;
  • Flori de nu-ma-uita, superbe vietati gingase care se adapteaza usor in gradina casei tale;
  • Hosta, o floare decorativa care infloreste inca din luna iunie, pana in luna septembrie;
  • Impatiens, flori pitice in nuante de corai, roz, violet, rosu, plante ce au nevoie de un sol uscat si care infloresc la umbra.

sursa foto: Pinterest