Decoratiuni spectaculoase pentru gradina realizate din biciclete

0
1654
Decoratiuni spectaculoase din biciclete

Decoratiuni spectaculoase pentru gradina realizate din biciclete

In loc sa optam pentru ghivecele pozitionate clasic in gradina noastra, va propunem o alternativa pentru decoratiuni spectaculoase.


Decoratiunile si ornamentele realizate cu ajutorul unor biciclete sunt potrivite atat pentru curtea sau gradina ta, cat si pentru terasa. De asemenea, sunt ideale si pentru persoanele care au o mica afacere ce are si curte, fie el magazin sau spatiu de birouri.

Recicleaza o bicicleta veche!

O bicicleta veche sau una nefunctionala nu trebuie sa fie aruncata! Aceasta poate fi refolosita in diferite moduri creative. Unul dintre ele este sa fie transformata intr-un loc in care sa pozitionezi ghivecele cu flori.

Fie ca alegi sa pui un ghiveci cu flori in cosul bicicletei, pe ghidon sau pe bara bicicletei, ii poti oferi curtii tale un design vintage cu ajutorul acestor decoratiuni.


Bicicletele vechi sau care nu mai sunt functionale pot fi transformate in ornamente si decoratiuni deosebite pentru gradina noastra.

Realizeaza chiar tu o bicicleta!

Daca esti princeput in arta realizarii decoratiunilor si proiectelor Do It Yourself, atunci ar trebui sa realizezi chiar tu o bicicleta!

Iti doresti un astfel de decor, insa nu ai o bicicleta veche? Foloseste-te de materiale precum: lemn, metal sau ambele pentru a realiza un ornament in forma de bicicleta.


Pentru un plus de culoare, alege sa il vopsesti in culorile preferate sau in culori care sa se asorteze cu design-u din curtea ta.

Pozitioneaz-o langa cutia postala!

Poti pune bicicleta chiar in fata casei, langa cutia postala. Acesta este un model de casa americana. Acele case care nu au curte, ci un simplu spatiu in fata casei care duce direct in strada.
Indiferent care este proiectul pe care alegi sa il pui in aplicare, asigura-te ca ii dai curtii tale un plus de design, frumusete si culoare!

sursa foto: Pinterest