Decoratiuni superbe pentru gradina ce pot fi realizate cu bani putini

0
783
decoratiuni superbe

Decoratiuni superbe pentru gradina ce pot fi realizate cu bani putini

Niciodata nu sunt prea multe decoratiuni superbe in curtea sau gradina ta. Mereu exista cate un moment in care ne plictisim de felul in care arata curtea sau gradina noastra si vrem sa facem cateva imbunatatiri. Aceste mici imbunatatiri te pot face pe tine sa te simti mai bine, dar iti vor schimba si decorul din curte.


Crezi ca gradina ta are nevoie de cateva imbunatatiri? Inspira-te din aceste idei de decoratiuni superbe ce pot fi realizate cu bani putini!

 

Realizeaza o gradina verticala!

Gradina verticala este o metoda ideala de a economisi spatiul, daca ai ghivece multe. Planteaza fructe, legume sau flori si aranjeaza-le vertical pe o scara mai veche sau pe un suport realizat de tine.

O gradina verticala iti face curtea mai frumoasa si este ideala pentru spatiile ce nu au foarte multa verdeata.


Masa pentru X si 0

X si 0 este un joc amuzant, ce poate fi jucat cu 2 persoane. Prima persoana care reuseste sa marcheze 3 casute adiacente pe orizontala, diagonala sau verticala, castiga jocul.

Poti alege sa realizezi si tu o astfel de decoratiune haioasa pentru gradina ta pentru ca tu si cei dragi sa jucati X si 0. Bineinteles, jocul poate fi jucat si de copiii tai. Ei vor fi cei mai fericiti!

Refoloseste lucrurile vechi!

Lucrurile vechi pot fi refolosite si transformate in decoratiuni noi pentru gradina sau curtea casei tale.


Nu uita sa le vopsesti si le faci sa arate cat mai colorat!

Decoratiuni superbe in gradina ta

Foloseste ghivecele mari pentru a realiza mici decoratiuni ce par a fi scoase din basme. Inspira-te din proiectele de aici si realizeaza si tu ornamente frumoase, colorate si inspirationale pentru curtea sau gradina casei tale.

Care este proiectul tau preferat din cele de mai sus?


sursa foto: Pinterest