Decoratiuni superbe pentru o curte unica, fantastica, magica

0
9061
curte unica

Decoratiuni superbe pentru o curte unica, fantastica, magica

Descopera cum un spatiu banal se poate transformat intr-o astfel de curte unica, cu ornamente absolut incantatoare. Inspira-te din galeria foto de mai jos pentru a crea si tu ornamente de tipul Do It Yourself. Sunt usor de pus in aplicare, nu necesita un buget mare si sunt extrem de frumoase si ideale pentru o curte micuta.


Atunci cand ajungi acasa, acest spatiu trebuie sa iti aduca bucurie, sa te faca sa te simti bine si sa te ajute sa te relaxezi. Proiectele colorate, proiectele care transforma curtea intr-un spatiu deosebit sunt ideale pentru o stare de bine garantata.

Suport pentru florile tale – Curte unica

O rama pentru ghiveciul de flori poate fi realizata dintr-un astfel de cerc din fier. Poti alege sa pozitionezi aici o muscata, aceasta floare colorata, superba, populara in intreaga Romanie si deloc greu de ingrijit.

Design ce te duce cu gandul la o iluzie optica

Florile care par ca se varsa dintr-un astfel de recipient pot fi amenajate in curte ta destul de simplu. Conteaza foarte mult felul in care plantezi florile. Pentru ca iluzia optica sa fie de succes, alege sa aranjezi florile ceva mai restrans inspre partea unde pozitionezi recipientul si apoi te poti extinde cu ele spre laterale.


Ca si recipient poti folosi o galeata veche sau chiar un ghiveci mai mare, din teracota. Ghivecele din plastic nu sunt rezistente pe termen lung intr-un astfel de proiect.

Vopsea colorata, cauciucuri si imaginatie – Ingredientele unui proiect magic

Amenajeaza un colt plin cu flori colorate

Florile colorate din curtea ta sunt cele care iti fac ziua mai frumoasa. Opteaza atat pentru astfel de plante pline de culoare, dar si pentru ornamente vopsite in culori aprinse. Albastrul, galben, verde, mov, dar si roz, toate aceste culori pot fi incluse in design-ul decorului exterior.

sursa foto: Pinterest