Decoratiuni uimitoare pentru baie pe care le poti realiza de Craciun

0
3820
decoratiuni uimitoare pentru baie

Decoratiuni uimitoare pentru baie pe care le poti realiza de Craciun

Nimeni nu zice ca trebuie sa exagerezi atunci cand vine vorba de decorarea casei, insa aceste idei te vor face sa vrei sa le aplici si tu in casa ta!


Sarbatorile se apropie, iar momentul pentru a ne bucura de familie impreuna cu cei dragi este si el foarte aproape.

Una dintre cele mai frumoase activitati din aceasta perioada este impodobitul bradului de Craciun, dar si impodobitul camerelor din casa cu diferite ornamente si decoratiuni.

Decoratiunile din camere

Fie ca este vorba de hol, dormitor, living sau bucatarie, toata lumea alege sa impodobeasca fiecare camera cu cate un ornament sau o decoratiune specifica pentru aceasta sarbatoare.


Dar ce ati spune daca ati incerca ceva diferit anul acesta? Este vorba de cateva ornamente si decoratiuni pentru baia ta. Alege sa pozitionezi in casa cateva ornamente frumoase, dar alege si cateva pentru baia ta.

Decoreaza oglinda!

Alege spray special cu zapada artificiala pentru a decora oglinda, dar opteaza si pentru prosoape cu motive de Craciun si cateva ornamente pentru a le pune in baie.

Vei reusi astfel sa iti impresionezi musafirii, dar vei crea o atmosfera frumoasa si cu spirit de sarbatoare in casa ta pentru tine si pentru familia ta.


Globulete agatate de perdeaua de la dus

Daca perdeaua de la dus ti se pare prea simpla, poti opta pentru a agata aici cateva globulete rosii, care sa readuca baia la viata.

Secretul acestor ornamente si decoratiuni este nu exagerezi atunci cand vine vorba de decorarea oricarei incaperi din casa ta. Alege cate un ornament pentru fiecare camera si vei aduce spiritul sarbatorilor de iarna si aroma Craciunului mai aproape de casa ta.

Decoratiunile de Craciun sunt menite sa iti faca Sarbatorile de Iarna mai frumoase. Alege si tu ornamentul preferat pentru casa ta!


sursa foto: Pinterest