Decoratiuni uimitoare realizate din borcane vechi

0
249

Decoratiuni uimitoare realizate din borcane vechi

Vedem si noi cum putem realiza decoratiuni uimitoare din borcane vechi pe care nu ne-am fi gandit sa le mai refolosim. Sunteti curiosi?


Daca aveti pe acasa borcane vechi pe care le-ati folosit la dulceata, gem sau pentru a depozita alte alimente, noi venim cu o serie de idei marca Do It Yourself, idei pe care puteti sa le puneti in practica destul de usor daca urmariti cativa pasi simpli.

Vedem si noi, in acest articol, cum putem sa vopsim cateva borcane vechi si cum putem sa le transformam in proiecte frumoase, in vaze pe care sa le asortam cu orice camera din casa.

Proiecte primavaratice pe care putem sa le punem oricand in practica deoarece sunt usor de realizat si nu ne costa decat putin timp pe care il investim. O idee foarte buna este sa realizam aceste proiecte cu cei dragi pentru a petrece cateva momente de calitate cu ei. Cei mici ar fi foarte bucurosi sa se implice in realizarea acestor proiecte!


Asteptam si noi sa ne spuneti care este proiectul vostru preferat si pe care dintre urmatoarele proiecte creative si simple ati dori sa le puneti si voi in practica. Va dorim spor la treaba!

Decoratiuni uimitoare (1)

Decoratiuni uimitoare (2)

Decoratiuni uimitoare (3)

Decoratiuni uimitoare (4)

Decoratiuni uimitoare (5)

Decoratiuni uimitoare (6)

Decoratiuni uimitoare (7)

Decoratiuni uimitoare (8)

Decoratiuni uimitoare (9)

Decoratiuni uimitoare (10)

Decoratiuni uimitoare (11)

Decoratiuni uimitoare (12)

Decoratiuni uimitoare (13)

via