Decorul de primavara din fata usii de la casa reprezinta primirea perfecta

0
1831

Decorul de primavara din fata usii de la casa reprezinta primirea perfecta

Decorul de primavara reprezinta primirea perfecta atunci cand vorbim despre musafiri, dar si despre membrii familiei ce ajung acasa. In fata casei tale poti crea un spatiu primitor cu ajutorul florilor, dar si cu ajutorul altor ornamente Do It Yourself.


De la flori, pana la ornamente din lemn sau din alte lucruri reciclate, toate acestea pot fi aranjate in fata casei tale pentru a crea un decor frumos.

Spatiu de relaxare in veranda

Unele persoane au construit in fata casei, chiar la intrare, o veranda. Indiferent ca alegi un spatiu deschis sau un spatiu inchis, veranda este un mod util de a crea un loc de relaxare.

Mai mult decat atat, o veranda te va ajuta sa pastrezi temperatura din casa, actionand ca o „acoperire” a casei tale, o izolare in plus. De exemplu, vara va crea un spatiu umbrit si caldura nu va mai intra direct in casa. Iarna, pe de alta parte, veranda va mentine frigul ceva mai departe de casa ta.


Un spatiu de relaxare poate fi creat pe timp de vara si primavara in acest loc. Doar cu ajutorul unei bancute, cateva ghivece pentru relaxare, dar si o masa, aici poti crea spatiul ideal pentru a iti bea cafeaua.

Veranda este un loc ce poate fi infrumusetat cu flori, dar poate fi si un spatiu unde sa iti bei cafeaua impreuna cu cei dragi. Zilele de vara petrecute la umbra, chiar in fata casei tale, sunt zile ce te vor umple de energie. Nu ai nevoie decat de un cocktail si o carte buna. Te vei relaxa imediat!

Tufe bogate de trandafiri spectaculosi cu aceste 3 trucuri de succes

Cum sa decorezi fatada casei cu flori spectaculoase

Vitalitate cromatica in gradina cu aceste flori colorate, fantastice

sursa foto: Pinterest