Decoruri in culori pastelate – Cum sa amenajam gradina toamna

0
1550

Decoruri in culori pastelate – Cum sa amenajam gradina toamna

Toamna ne ofera cele mai frumoase peisaje. Doar acum intalnim o multime de decoruri in culori pastelate. Decoruri pe care le putem realiza cu usurinta din bogatiile toamnei. Exact ca ideile de ornamente din acest articol.


Decoruri in culori pastelate – Idei de aranjamente de toamna

Aminteam mai inainte de bogatiile toamnei. Dovleci portocalii, struguri albi si negri, mere rosii, toate ne incanta privirea, dar mai ales gustul. Insa toamna mai inseamna si culoare. Portocaliu, aramiu, galben pal, rosu copt sau verde curcubeu, toate inseamna peisaje minunate. Minunate sunt si aceste decoruri de toamna. Decoruri care ne infrumuseteaza gradina si curtea la inceput de anotimp preferat.

decoruri in culori pastelate decoruri in culori pastelate

Infrumusetam exteriorul cu decoruri de toamna – Idei de amenajari

Obisnuim sa incepem cu cele mai simple idei de decoruri. Decoruri pe care le putem realiza din dovleci de exemplu. Sunt colorati, au forme din cele mai diverse si putem crea cu ajutorul lor cele mai frumoase tablouri de toamna. Iata!

decoruri in culori pastelate decoruri in culori pastelate

Dovlecii ca idei de a realiza decoruri in culorile toamnei

Daca spunem toamna, spunem culoare, spunem flori de sezon sau spunem peisaje spectaculoase. Spectaculoase sunt si aceste idei creative de suporturi pentru plantele suculente. Suporturi realizate din dovleci. Da, ati citit bine. Dovlecii pot fi adevarate vaze naturale pentru plantele suculente, dar nu numai. Un decor realizat cu ajutorul florilor de toamna, va pune casa si gradina in valoare.


decoruri in culori pastelate decoruri in culori pastelate

Accesorii care ne infrumuseteaza exteriorul toamna

Toate accesoriile ne pot infrumuseta casa si gradina. Incepand cu recipientele din metal si pana la cele din lemn, referindu-ne desigur la vechile butoaie, la discurile taiate din busteni sau la vasele din lut, toate contribuie la evidentierea exteriorului. Priviti!

decoruri in culori pastelate decoruri in culori pastelate decoruri in culori pastelate

Sa profitam asadar de bogatiile toamnei pentru a realiza cele mai frumoase decoruri. Priviti si va inspirati din aceste idei de decoruri in culori pastelate.

sursa foto: Pinterest