Decoruri in gradina realizate din ulcioare de lut – Idei creative

0
6174

Decoruri in gradina realizate din ulcioare de lut – Idei creative

De ce sa ne rezumam doar la cateva decoruri in gradina, cand avem atatea lucruri la indemana care sa ne ajute sa o facem mai frumoasa. Ca de exemplu, ulcioarele mari din lut.


Decoruri in gradina din ulcioare de lut

Sezonul amenajarilor exterioare a inceput demult. Amenajari care inseamna decoruri minunate in gradina sau in curte. Iar cand spunem decoruri minunate ne gandim la o multime de accesorii. Ulcioare din lut, unelte pentru gradinarit pe post de suporturi pentru plante, piatra decorativa, pietre mari de rau, dar si flori. Multe flori.

decoruri in gradina decoruri in gradina

Ulcioare mari din lut – Cum sa redecoram gradina cu ajutorul lor

Ca anotimp, vara are o insemnatate deosebite pentru noi. Si nu doar pentru faptul ca vara inseamna mai intai de toate vacanta, ci pentru ca in acest anotimp ne bucuram din plin de spectacolul florilor. Un spectacol colorat si nu in ultimul rand parfumat. Parfumul trandafirilor, al begoniilor sau al crinilor, sunt doar cateva din aromele verii. Dar vara mai inseamna si mult verde. Verdele ierbii, verdele frunzelor. Un tablou perfect de vara.

Revenind la subiectul nostru, propunem sa urmarim in imaginile de mai jos cum putem schimba aspectul exterior cu ajutorul ulcioarelor mari din lut, dar si cu ajutorul altor elemente de decor.


decoruri in gradina decoruri in gradina decoruri in gradina decoruri in gradina decoruri in gradina decoruri in gradina decoruri in gradina

Cum sa decoram curtea si gradina – Idei de a pune in valoare spatiul exterior

Pentru a avea o gradina spectaculoasa, ulcioarele din lut si piatra decorativa sunt doar doua din multitudinea de elemente de design care contribuie din plin la infrumusetarea exteriorului. Elemente cu ajutorul carora putem decora straturile cu flori sau spatiul din jurul pomilor. Dar asta nu e tot. Mai putem decora aleea principala sau spatiul ocupat de scarile de la intrarea in casa. Iata!

Lampile solare ca idei de a ilumina decorurile din gradina

sursa foto: Pinterest