Decoruri rustice care pun in evidenta interiorul – Idei de amenajari cu flori

0
1572

Decoruri rustice care pun in evidenta interiorul – Idei de amenajari cu flori

Cu totii adoram florile si ne simtim bine in preajma lor. Si ele raspund afectiunii noastre, cum altfel decat dezvoltandu-se intr-un mod cat mai armonios. Florile sunt cele care raspandesc in jurul lor frumusete, oferindu-ne gratuit decoruri spectaculoase. Daca nu v-ati dat seama inca de subiectul de astazi, vi-l spunem noi. Idei de decoruri rustice care evidentiaza interiorul. Mai precis idei de amenajari cu flori.


Evidentiem interiorul cu aceste idei de decoruri rustice

Daca vrem sa iesim din tipar, decorurile rustice sunt cele mai indicate. Un decor rustic inseamna natural, simplu dar si vechi. Laolalta formeaza accentul rustic pe care uneori ni-l dorim in preajma, tocmai pentru a iesi din tipar si pentru a fi cat mai originali. Rustic mai inseamna natura inconjuratoare, ca la tara sau campenesc.

Suporturi suspendate pentru ghivecele cu flori – Idei de decoruri rustice

Intr-un decor sofisticat si modern, suporturile suspendate intregesc imaginea de ansamblu. Ele imbraca cu eleganta spatiul si il transforma intr-un decor original. Iar daca nu ne credeti pe cuvant va invitam sa urmariti imaginile de mai jos.

Accente rustice intr-un decor modern

Deseori auzim despre accente rustice intr-un decor modern. Este cat se poate de adevarat. Accente rustice precum bucati de lemn neslefuite, indulcesc atmosfera si o fac mai atragatoare si mai confortabila. Ca de exemplu aceste suporturi confectionate din discuri de lemn. Insa punctul de atractie il reprezinta florile. Verdele odihnitor al frunzelor se asorteaza de minune cu nuanta naturala a lemnului. Iata!


Idei de suporturi pentru plantele de aer.

decoruri rustice decoruri rustice decoruri rustice

Evidentiem interiorul cu aceste idei de suporturi sub forma de cani

Imaginatia nu are limite atunci cand vorbim de suporturi pentru micile plante de apartament. Ca de exemplu aceste suporturi din lemn sub forma de cani. Sunt interesante ca aspect, nu sunt greu de confectionat si transforma tot decorul intr-o clipa. Priviti!

decoruri rustice decoruri rustice

sursa foto: Pinterest