Depozitare creativa in baie – Idei pentru crearea unor spatii noi, cu adevarat utile

0
447

Depozitare creativa in baie – Idei pentru crearea unor spatii noi, cu adevarat utile

Aceste idei super practice te vor ajuta sa vezi cum depozitarea creativa in baie nu este deloc o provocare grea. Baia este un spatiu in care te relaxezi, dar poate fi si un loc amenajat elegant, astfel incat sa iti impresionezi musafirii.


Alegerea oglinzilor pentru un spatiu ce pare mai mare

Oglinzile pot fi un decor ce face orice incapere sa para mai mare, mai spatioasa. Acestea pot fi pozitionate pe peretele casei tale astfel incat sa te bucuri de o incapere ce imprastie lumina in intreaga camera. Indiferent ca vorbim de lumina naturala sau de lumina artificiala, oglinzile pot tine locul unor ferestre.

Baie alba, o oaza de relaxare suprema si un spatiu in care te simti ca in vis

Spatii de depozitare creative in baia ta

Construieste cateva rafturi in baie pentru a pozitiona aici cosulete cu lucruri. Acestea sunt practice, ideale pentru a pune in ele atat prosoape curate pentru musafiri, dar si obiecte de igiena.

Sfatul nostru este sa imparti cosuletele pe categorii. In acest fel, vei gasi lucrurile mult mai usor atunci cand ai nevoie de ele. De exemplu, pe rafturile unde nu ajungi atat de rapid poti sa pozitionezi cosuletele cu lucruri cum sunt rezervele de produse sau rezervele de hartie igienica.


Obiecte de decor superbe – Depozitare creativa in baie

Baia ta poate fi spatiul ideal pentru obiectele de decor. Chiar daca nu multa lume se concentreaza pe acest lucru, poti oricand sa alegi decorarea baii tale cu ornamente superbe.

Alege o mica vaza cu plante verzi sau un corp de mobilier diferit, deosebit. De exemplu, poti construi un astfel de spatiu pentru depozitare care sa ascunda rezervorul toaletei tale. Este elegant, ideal pentru baia ta.

Sanctuar privat in propriul apartament – Baie mica, dar amenajata magic

sursa foto: Pinterest