Depozitarea creativa si pastrarea legumelor si fructelor in bucataria ta

0
986

Depozitarea creativa si pastrarea legumelor si fructelor in bucataria ta

Iata cum depozitarea creativa a legumelor tale poate fi o modalitate utila de a le pastra fresh, dar si o modalitate ca aceastea sa arate estetic. Legumele consumate zilnic iti aduc o portie constanta de vitamine si minerale. Sunt excelente pentru orice persoana care vrea sa isi intareasca sistemul imunitar si sa isi mentina sanatatea organismului.


Legumele sunt ideale pentru tine, ele fiind perfecte pentru a fi consumate zilnic. De asemenea, fructele sunt si ele importante in dieta ta si a familiei tale, asa ca nu ezita sa le consumi si pe ele in fiecare zi.

Depozitarea fructelor si legumelor

Aceste fructe si legume au nevoie sa fie depozitate intr-o incapere. Daca locuiesti la bloc, s-ar putea sa nu ai incotro decat sa depozitezi aceste alimente chiar in bucataria ta.

De aceea, te sfatuim sa apelezi la ladite de depozitare din lemn sau din metal pentru a tine corect fructele si legumele. In acest fel, ele se vor mentine proaspete pe o perioada mare de timp.


Depozitare alimentelor in frigider

Fructele si legume pot fi depozitate si in frigider. Cu toate acestea, atunci cand achizitionezi fructe pe care vrei sa le lasi sa se mai coaca, de exemplu, ele pot fi depozitate afara.

Avocado, de exemplu, poate fi tinut intr-un spatiu calduros pentru ca acesta sa se mai coaca. De asemenea, bananele pot fi si ele tinute afara astfel incat sa se coaca. Fructele care vrei sa nu se strice, dar si legumele, pot fi depozitate in frigiderul tau, in lada de jos. Este un spatiu destinat fructelor si legumelor, ideal pentru depozitarea lor.

Sfaturi utile si eficiente pentru organizarea alimentelor din frigider

Ce trebuie sa stii inainte de a curata frigiderul si cat de des o faci

sursa foto: Pinterest