Descopera aceste idei de depozitare pentru pantofi

0
5210

Descopera aceste idei de depozitare pentru pantofi

Pentru a fi la moda, trebuie sa fim la curent si cu toate noutatile care apar pe piata. Si cum niciodata nu avem suficiente perechi de pantofi, dam o fuga prin magazine si uite-asa ne alegem cu inca un model nou. Iar asta e valabil atat pentru doamne cat si pentru domni.


Dar ce facem atunci cand avem prea multe perechi? Ei bine trebuie sa stiti ca avem solutii si pentru acest gen de probleme. De aceea ne-am gandit sa va oferim idei de depozitare in asa fel incat sa nu va impiedicati de ei prin toata casa.

Cea mai buna varianta raman tot dulapurile cu multe locase pentru ca asta va permite sa depozitati multe din perechile de pantofi. Dar nu orice dulap este potrivit pentru asa ceva, ci acelea cu sertare culisabile pentru a avea acces usor la ei. Iar pentru asta v-am pregatit si imagini din care sa va inspirati.

Nu stim sa va spunem daca gasiti in comert astfel de dulapuri, insa cu siguranta exista firme care pot confectiona unele asemanatoare cu cele de astazi, daca nu cumva exact la fel, nefiind nevoie decat sa va hotarati asupra modelului.


Mai gasiti in acest articol si alte idei de depozitare a pantofilor, prin urmare va lasam sa le descoperiti.

pantofi 2

pantofi 3

pantofi 4

pantofi 5

pantofi 6

pantofi 7

pantofi 8

pantofi 9

pantofi 10

pantofi 1

via