Design interior – idei de draperii care desavarsesc aspectul casei

0
1504

Design interior – idei de draperii care desavarsesc aspectul casei

Alegerea draperiilor pentru ferestre nu este o treaba grea, gandindu-ne desigur la faptul ca intram in primul magazin si alegem dintr-un maldar de tesaturi, ceea ce ne place si ceea ce credem ca se potriveste mai bine cu interiorul casei. Aflati ca nu este chiar asa.


Prin urmare nu ar trebui sa actionam la primul imbold, ci ar trebui sa stam sa studiem putin problema. Si ar trebui sa ne intrebam ce culori se potrivesc mai bine? Materialul din care sunt facute draperiile? Daca avem nevoie doar de draperii si nu si de perdele? Sunt o multime de intrebari la care trebuie sa raspundem pentru a lua cea mai buna decizie.

De aceea venim in intampinarea voastra cu o serie de idei de design interior, in asa fel incat sa va realizati singuri propriile amenajari, fara a mai consulta pe cineva in domeniu.

Si pentru ca nu mai e nevoie de nici un comentariu din partea noastra, lasam ideile din articolul de astazi sa fie sursa de inspiratie pentru toti cei care vor dori sa-si amenajeze locuinta cu bun gust.


design interior 1

design interior 2

design interior 3

design interior 4

design interior 5

design interior 6

design interior 7

design interior 8

design interior 9

design interior 10

design interior 11

design interior 12

design interior 13

design interior 14

design interior 15

design interior 16

via