Design modern, absolut superb pentru bai mici si foarte mici

0
1752

Design modern, absolut superb pentru bai mici si foarte mici

Astfel de bai mici, dar cu design modern trebuie optimizate si, cu ajutorul unor trucuri creative, poti mari spatiul din punct de vedere vizual.


Baile sunt spatiile in care ne petrecem timpul atat dimineata, inainte sa plecam de acasa, dar si seara, atunci cand ne bucuram de un dus relaxant.

Baile mici pot fi uneori o adevarata bataie de cap atunci cand vine vorba de decorarea acestora. De aceea, te sfatuim sa alegi cateva dintre trucurile de marire vizuala a spatiului pentru a te bucura de o incapere mai aerisita, ce pare mai mare si mai luminoasa.

Alege nuantele deschise, dar nu plictisitoare

Atunci cand vine vorba de decorarea baii tale, te sfatuim sa alegi nuantele deschise, dar nu neparat cele plictisitoare. De exemplu, o nuanta de crem deschis poate fi combinata cu o pardoseala inchisa la culoare. Poti alege maro inchis sau chiar negru.


In acest fel, vei reusi sa scoti in evidenta incaperea intr-un mod superb.

Alege usa de sticla pentru cabina de dus

Usile pentru cabina de dus ce sunt in nuante inchise sau de orice alta culoare vor face ca incaperea sa para mult mai mica.

Te sfatuim sa alegi o usa din sticla daca vrei ca baia ta sa nu isi piarda vizual din marime.


Pozitioneaza cat mai sus spatiile de depozitare

Dulapurile in care pui lucruri folosite rar pot fi urcate cat mai aproape de tavan. In acest fel, vei economisi si spatiul, iar aceste dulapuri nu vor „fura” vizual din incapere.

Alege o oglinda mare pentru baia ta

O oglinda mare, cu rama cat mai simpla, va mari baia ta. Mai mult decat atat, oglinzile sunt perfecte si pentru baile ce nu au ferestre deoarece vor imprastia lumina artificiala in intreaga incapere.

Cum amenajezi o baie mica pentru a o face sa para mai spatioasa

sursa foto: Pinterest