Design pentru bai indraznete – Idei de ornamente care va vor cuceri

0
689
bai indraznete

Design pentru bai indraznete – Idei de ornamente care va vor cuceri

O baie nu reprezinta neaparat o incapere banala, ci poate fi o incapere cu design deosebit de frumos, indraznet si iesit din comun. Inspira-te din aceste design-uri de bai indraznete!


Cred ca au existat momente in care ti-ai dorit ca design-ul din casa ta sa fie mai indraznet, mai iesit din comun, insa nu ai stiut cu ce anume sa incepi. Ei bine, te invit sa incepi schimbarea cu o incapere simpla: baia. Acest loc in care te relaxezi, te pregatesti pentru a pleca la birou sau in oras, dar si un loc in care te gandesti cu ce sa te imbraci. Il poti decora mai indraznet, cu ajutorul unor idei frumoase, dar iesite din comun.

Alege culori si combinatii de culori extravagante!

Daca pana acum nu indrazneai sa alegi un tapet pentru baie, acum te invitam sa faci acest lucru. Un tapet in culori frumoase si indraznete te va ajuta sa scoti incaperea in evidenta.

Alege oglinzi mari!

Oglinzile mari, pe langa faptul ca ofera senzatia unei incaperi mai luminoase si mai incapatoare, sunt ideale pentru o baie extravaganta. Alege o oglinda simpla pe care sa o pui in evidenta cu ajutorul unor lampi laterale.


Revopseste incaperea!

Foloseste culori pe care nu credeai ca le vei folosi pentru baie. Opteaza pentru o plaja de culori precum roz, dar si alte combinatii pastelate. Vei vedea ca incaperea se va transforma intr-un spatiu demnu de admiratie!

Alege combinatii de auriu si alb pentru bai indraznete

Combinatia de auriu si alb ofera incaperii un confort sporit, chiar daca aici ne referim doar la culori. Auriul este o culoare speciala, eleganta si care poate sa scoata incaperea in evidenta foarte bine, daca este folosita corect si in cantitati echilibrate.

Nu ezita sa folosesti auriul in combinatie cu alb pentru a iti decora baia.


sursa foto: Pinterest