Design-ul divin al unui living room mare, incapator, aerisit, superb

0
411

Design-ul divin al unui living room mare, incapator, aerisit, superb

Un living room mare, incapator si aerisit poate fi decorat intr-o multime de moduri diferite. Noi va prezentam doar cateva dintre ele, insa tu poti combina ideile asa cum iti doresti.


De la ferestrele mari pana la nuantele deschise si ornamentele simple, toate acestea transforma o incapere mare intr-un spatiu superb. Un living room este o camera principala a casei, dar si incaperea in care petreci timp cu musafirii sau cu cei dragi. De aceea, este important sa pui accentul pe design-ul acestei incaperi astfel incat sa te bucuri de un living room atragator, absolut superb.

Ferestrele mari sunt ideale pentru o incapere inalta

Ferestrele mari, lasate neacoperite sunt ideale pentru un living room inalt. Daca doresti sa ai parte de umbra poti opta pentru rulori sau jaluzele exterioare. Acestea iti ofera umbra de care ai nevoie. Mai mult decat atat, sunt automate si le poti regla in functie de nevoi.

Daca alegi jaluzelele exterioare, acestea nu vor strica deloc design-ul incaperii in interior, ci vor lasa living room-ul cat mai deschis.


Semineul, un decor absolut superb

Cred ca oricine viseaza ca iarna sa stea langa semineu, in living room, impreuna cu cei dragi. Decorul superb te va ajuta sa obtii acest lucru, mai ales daca alegi sa pozitionezi in living room-ul tau un semineu.

Semineul nu doar ca ofera caldura intregii casei, in functie de sistemul de incalzire ales, dar este si ideal pentru o casa primitoare.

Iti ofera acel sentiment de casa prietenoasa, dar si un sentiment placut de liniste si relaxare. Petrece timpul cu cei dragi langa semineu sau citeste o carte aici si relaxeaza-te dupa o zi lunga de munca.


Living room colorat – O modalitate vesela de a iti decora casa

Cum sa transformi living room-ul dintr-un spatiu simplu intr-un loc cu adevarat unic

sursa foto: Pinterest