Diferite stiluri de gradini cu trandafiri absolut spectaculosi, colorati

0
758

Diferite stiluri de gradini cu trandafiri absolut spectaculosi, colorati

Exista atat de multe culori si stiluri de trandafiri, incat este mai bine sa iti pastrezi gradina de trandafiri simpla si totusi eleganta.


Probabil nu este o idee buna sa ai un strat doar pentru trandafiri, pentru ca iarna nu au nici frunzis, nici culoare. Gandeste-te cu atentie unde vei amplasa trandafirii si cum ii vei combina cu alte plante, pentru a avea cel mai bun aspect general tot anul.

Trandafirii mirositori ar trebui plantati langa carari sau la marginile pasunilor, astfel incat sa poti aprecia florile parfumate in toata splendoarea lor.

Amenajari cu tufe frumoase de trandafiri absolut spectaculosi

Intr-o gradina clasica formala, cu arcade de trandafiri, poate si o statuie, sunt folosite toate culorile de trandafir – de la galben pana la rosu stralucitor. Poti opta si tu pentru aceasta idee in gradina ta. Cu toate acestea, ai grija sa adaugi si un gard viu pentru a pastra, vizual, un design superb.


Am avea o impresie de dezordine, daca peisajul nu ar fi imblanzit de gardul viu de un verde intens.

Trandafirul este simbolul universal al romantismului. Din fericire, este si una dintre cele mai de incredere plante pe care le poti avea.

4 Trucuri pentru trandafiri superbi, ce infloresc bogat si impunator

Trandafirul, o floare unica, absolut superba

Nu exista multe plante care sa rivalizeze cu trandafirul, datorita varietatii sale de culori, mirosului si perioadei de infiorire.


In contrast, iarna e un anotimp trist pentru trandafiri, care isi arata tulpinile golase, deci o solutie buna ar fi sa le plantati in garduri vii de merisor sau lavanda.

Gama de culori a trandafirilor este mare, continandu-le pe toate in afara de violet si albastru veritabil. In orice caz, este adesea mult mai eficient sa alegei una sau doua culori din paleta, pentru a obtine efecte mai subtile.

Culoarea trandafirului clasic, romantic, este rosu puternic, rosu care combinat cu roz formeaza un tablou somptuos, mai ales daca trandafirii sunt dubli.


Trandafiri rosii, pasionali, absolut superbi, flori ce iti cuceresc privirea

Rosa ‘Tess of the d’Urbervilles’

sursa foto: Pinterest