Diferite tipuri de alei pentru o curte impresionanta – Idei frumoase

0
3245
tipuri de alei

Diferite tipuri de alei pentru o curte impresionanta – Idei frumoase

O alee pavata corect are un aspect placut, dar poate fi si usor de curatat si intretinut. Descopera aceste diferite tipuri de alei pentru o curte spectaculoasa, frumoasa, iesita din comun.


Fie ca esti adeptul unui design rustic sau ca te concentrezi, mai degraba, pe un design modern, proiectele de mai jos sunt diferite si potrivite pentru fiecare tip de gospodarie. De aceea, daca preferi o alee simpla, realizata din piatra naturala sau o alee colorata, realizata in stil mozaic, ambele iti sunt prezentate in galeria foto de mai jos.

Inspira-te si tu pentru a iti decora curtea si pentru a iti transforma gospodaria dintr-un loc simplu in unul spectaculos.

Alei superbe, ideale pentru o gospodarie primitoare

Intr-un articol anterior va prezentam o multime de alei superbe decorate cu diferite modele de flori, spirala sau figuri geometrice. Astazi, vrem sa va prezentam cateva alei colorate, realizate cu tehnica mozaicului.


Tehnica mozaicului presupune imbinarea mai multor bucati din acelasi material sau chiar din materiale diferite. Acestea sunt, de cele mai multe ori, bucati de sticla, insa poti alege orice material doresti. Cu cat sunt mai colorate si mai diferite, cu atat aceste bucati de caramida sau din piatra naturala sunt mai potrivite pentru gospodaria ta.

Tipuri de alei – Alei moderne, ideale pentru o gospodarie minimalista

Daca ai optat pentru a iti decora curtea intr-un mod minimalist, atunci ai nevoie de o alee potrivita. Decorul minimalist sau contemporan presupune alegerea unor elemente cat mai simple, in culori reci. Fie ca vorbim de culori deschise, de culori inchise sau de un contrast frumos, culorile reci si non-culorile se potrivesc in acest decor.

Opteaza pentru cateva tufisuri pe care sa le pozitionezi pe langa aleea ta, iar design-ul va fi unul care te duce cu gandul mai aproape de natura.


sursa foto: Pinterest