Discuri din lemn folosite pentru a realiza ornamente de Craciun

0
2287

Discuri din lemn folosite pentru a realiza ornamente de Craciun

Incepe sezonul decoratiunilor pentru Craciun! Din discurile din lemn putem realiza ornamente frumoase, inedite si creative. Haideti sa vedem, in urmatorul articol, cum putem picta sau sculpta in lemn decoratiuni fantastice pentru perioada de vis care urmeaza.


Lasati-i pe cei mici sa va ajute

Cand vine vorba de a colora sau de a picta, de a-si lasa imaginatia sa zboare, cei mici sunt primii care vor dori sa se implice in ceea ce inseamna decoratiuni frumoase si ornamente colorate si pline de viata. Dati-le curaj, cateva idei bune si cateva culori pe mana si veti vedea ca vor iesi cele mai frumoase ornamente.

Veti petrece timp liber de calitate cu cei mici si veti si reusi sa realizati decoratiuni pe care le puteti pune ori in pomul de Craciun ori pur si simplu prin casa.

ornamente-de-craciun-1

Diferite forme pentru ornamente

Taiati discuri din lemn si faceti o coronita pentru usa casei. Veti vedea ca aceasta va va duce in spiritul sarbatorilor de iarna si va arata superb. Folositi si conuri de brad pentru a o orna, eventual si cateva decoratiuni suplimentare si gata. Arata superb, nu-i asa?


ornamente-de-craciun-2

Scrieti mesajele preferate sau cateva cuvinte frumoase pe aceste discuri de lemn, folosind vopsea alba care sa imite zapada si spiritul sarbatorilor de iarna. Arata bine, nu?

ornamente-de-craciun-3

Uniti mai multe discuri din lemn pentru a crea cuvinte sau chiar propozitii intregi din discuri. Uniti-le folosind sfoara rezistenta.

ornamente-de-craciun-4

In loc de globuri pentru pomul de Craciun, folositi aceste discuri din lemn. Ele sunt usoare, le putem personaliza dupa bunul plac si vom dori sa facem cat mai multe pentru a ne pune indemanarea si imaginatia la incercare. Noi va dorim spor la treaba si asteptam si noi idei noi pentru a le transpune pe aceste discuri din lemn.


ornamente-de-craciun-5

ornamente-de-craciun-6

ornamente-de-craciun-7

ornamente-de-craciun-8

ornamente-de-craciun-9

ornamente-de-craciun-10

ornamente-de-craciun-11

ornamente-de-craciun-12

ornamente-de-craciun-13

ornamente-de-craciun-14

ornamente-de-craciun-15

ornamente-de-craciun-16

ornamente-de-craciun-17

ornamente-de-craciun-18

ornamente-de-craciun-20 ornamente-de-craciun-21

ornamente-de-craciun-22

ornamente-de-craciun-23

via