Diversificam decorul in gradina cu aceste idei de amenajari cu ghivece si pietre de rau

0
5990

Diversificam decorul in gradina cu aceste idei de amenajari cu ghivece si pietre de rau

Diversificam decorul in gradina cu aceste idei de amenajari cu ghivece mari si pietre. Iata un subiect cu care vrem sa va captam atentia in aceasta zi de primavara.


Ne aflam intr-un anotimp frumos, anotimp in care florile sunt cele care ne incanta privirea cu frumusetea lor. Iar nu inseamna decat ca putem realiza o multime de decoruri in curtea casei.

Ideile de decoruri exterioare pe care vi le propunem astazi sunt despre ghivece mari si pietre de rau si sunt cat se poate de usor de realizat. Prin urmare daca aveti vase din lut sau ghivece de mari dimensiuni, ia priviti mai jos ce puteti face din ele.

Nu este nevoie sa ne intrebati cum se realizeaza astfel de decoruri, deoarece stiti si voi sa asezati pe pamant ghivecele in pozitia rasturnat, decorand spatiul din jurul lor cu pietre mici de rau dar si cu flori. Si daca tot am amintit de flori, trebuie sa va spunem ca cele taratoare, spre deosebire de cele curgatoare, cresc si se raspandesc foarte repede la sol, prin urmare iata un motiv in plus sa creati decoruri minunate in gradina.


Printre speciile de plante care formeaza un covor multicolor la sol se numara Floarea grasa rosie, dar si alba, Iberis, Margeluse sau Ienupar tarator, iar pentru a amplifica efectul vizual puteti adauga la toate acestea pietris alb maruntit sau sparturi de caramida rosie. Ca sugestie, puteti completa decorul si cu pietre mari de rau.

Nu mai este nevoie de nici un comentariu din partea noastra si asta deoarece imaginile de astazi vorbesc de la sine.

Prin urmare, haideti sa fim creativi in aceast anotimp frumos profitand din plin de darurile pe care ni le ofera natura inconjuratoare.


gradina gradina gradina gradina

sursa foto