Dormitoare micute, decorate cu bun gust, eleganta, dar si practice

0
347
dormitoare micute

Dormitoare micute, decorate cu bun gust, eleganta, dar si practice

Descopera cum sa decorezi astfel de dormitoare micute.


Dormitorul este spatiul in care te odihnesti, dar si un loc perfect pentru a lucra sau pentru a te relaxa. De aceea, trebuie decorat ca atare. Un dormitor este o incapere ce trebuie decorata astfel incat sa ne multumeasa si sa ne completeze.

Cel mai important este sa decorezi dormitorul astfel incat acesta sa fie perfect ca si spatiu de relaxare. Apoi, daca lucrezi de acasa si lucrezi la birou, atunci ai nevoie de un astfel de spatiu amenajat aici.

Separa zona de dormit de spatiul in care lucrezi

Pentru a putea sa te bucuri de un dormitor in care sa te relaxezi, zona de dormit trebuie separata vizual de restul incaperii. In acest fel, aici te vei putea odihni, dar vei putea si sa   lucrezi intr-un spatiu amenajat in acest sens.


Daca poti, foloseste un perete delimitator realizat din material textil sau din altfel de materiale. Chiar daca ai o singura incapere, este important ca ea sa fie delimitata. Productivitatea ta va creste, iar atunci cand te odihnesti, vei putea sa separi mental zona de odihna de cea de lucru.

Inspira-te si din galeria foto de mai jos pentru a decora un dormitor micut astfel incat spatiul sa fie ideal atat pentru somn, cat si pentru alte activitati.

Amenajarea superba a unui dormitor micut, dar primitor

sursa foto: Pinterest