Dormitor boho chic – Mobilier simplu, idei marete pentru camera ta

0
596

Dormitor boho chic – Mobilier simplu, idei marete pentru camera ta

Mai mult decat un stil, un dormitor boho chic imbina accente artistice deosebite pentru oamenii cu un mod de viata liber. Un dormitor amenajat in stil boho chic este mai mult decat o simpla incapere. El devine o oaza de relaxare si confort pentru cei pasionati de acest stil.


Dormitorul boho-chic are ca inspiratie o personalitate puternica, libera, un om al carui stil se potriveste cu oamenii care sunt nonconformisti. De asemenea, acest stil este unul dintre cele mai permisive din istoria artei. Persoanele pasionate de istorie, dar si de arta, vor fi iubitoare de acest stil unic si diferit.

Amenajarea unui dormitor in stilul nonconformist

Amenajarea dormitorului vine cu idei ce iti aduc confort, in primul rand, dar si o multime de alte detalii si ingrediente artistice. Cei ce sunt pasionati de design-ul interior, dar si de diferitele forme in care acesta vine, vor dori sa isi puna amprenta pe un astfel de design.

Mai mult decat atat, stilul de amenajare interioara aduce in prim plan o personalitate puternica, dar o personlitate libera. Persoanele carora nu le este frica de nimic vor avea curajul de a opta pentru un dormitor boho chic.


Materialele folosite, tesaturile si culorile sunt potrivite pentru un dormitor mic, dar si pentru o incapere de marime medie sau mare.

Alegerea mobilierului

Mobilierul ales este din lemn, el fiind cel mai popular atunci cand vine vorba de acest stil. Foloseste tesaturi inspirate din natura, dar si culori neutre, precum alb sau bej.

Plantele verzi isi gasesc loc rapid intr-o astfel de incapere, fiind ideale pentru ca ele te conecteaza mai rapid cu natura.


Dormitorul, incaperea in care te relaxezi si te odihnesti

Cum sa iti transformi dormitorul intr-o incapere de vis in 5 pasi simpli

Dormitor decorat cozy, in stil rustic, deosebit de frumos si relaxant

sursa foto: Pinterest