Economisim o multime de spatiu in balcon, daca stim sa il amenajam inteligent

0
6150

Economisim o multime de spatiu in balcon, daca stim sa il amenajam inteligent

O zona careia nu prea ii acordam importanta din punct de vedere al amenajarii este balconul. Ne ocupam de toate celelalte incaperi, mai putin de un astfel de spatiu. De ce oare? Pentru ca il consideram un spatiu anost, dar ideal pentru a depozita lucruri care ne prisosesc sau pe care le folosim ocazional. Total gresit, spunem noi. De ce gresit? Deoarece putem sa economisim o multime de spatiu, daca stim sa il amenajam inteligent.


Cum economisim o multime de spatiu in balcon – Idei inteligente

Din experienta, stim ca balconul este un spatiu ideal, cam impropriu spus ideal, pentru a pastra o multime de lucruri care nu mai au loc in casa. Chiar si asa, le putem depozita inteligent, iar una din solutii o reprezinta mobilierul confectionat la dimensiuni. Ca de exemplu, intr-un dulap pozitionat pe una din laterale balconului. Nimic nou pana acum. Insa cu cat dulapul are mai multe compartimente si sertare, cu atat ne va ajuta sa economisim spatiul. Priviti!

Economisim o multime de spatiu in balcon daca il amenajam cu mese rabatabile

Mesele rabatabile sunt alte piese de mobilier care contribuie din plin la economisirea spatiului. In afara de acest lucru, confera balconului un aer rustic.

Cum amenajam balconul cu mobilier elegant

Am vazut o multime de idei de a economisi spatiul in balcon. Dar avem si idei de a amenaja elegant un astfel de spatiu. Iata-le!


Transformam balconul in spatiu pentru calcat rufe

Atunci cand vorbim de ustatul rufelor, ne gandim imediat la balcon si asta deoarece nu avem alta solutie in aceasta privinta. Dar cum ar fi sa amenajam in balcon si un spatiu pentru calcatul lor? Pare greu de crezut, dar avem idei si in acest sens. Iata!

Pentru cei care vor dori sa-si lase balconul ca spatiu de recreere, dar nu au un loc special amenajat pentru calcatul rufelor, ii invitam sa se inspire din acest articol.

economisim o multime de spatiu economisim o multime de spatiu economisim o multime de spatiu economisim o multime de spatiu economisim o multime de spatiu

sursa foto: Pinterest