Evidentiem baia cu ajutorul culorilor – Amenajari interioare in nuante de galben

0
2634

Evidentiem baia cu ajutorul culorilor – Amenajari interioare in nuante de galben

Dintre toate culorile, galbenul este nuanta cea mai vesela. Este o culoare calda si intensa. Este preferata in design ca pe un detaliu care poate face uneori diferenta. De ce oare? Ei bine, tocmai datorita acestor caracteristici. Si pentru ca este o culoare care insufleteste, ne-am gandit ca nu ar fi rau sa aflam din acest articol cateva idei de amenajari interioare. Mai precis felul cum putem folosi galbenul ca si pata de culoare pentru a evidentia baia.


Punem accentul pe detalii – Idei de amenajari interioare in nuante de galben

Ar trebui sa recunoastem deschis ca modul cum ne amenajam locuinta se reflecta in confortul nostru zilnic. Recunoastem si faptul ca ne indreptam atentia, din punct de vedere estetic, mai mult asupra livingului si al bucatariei decat asupra baii. Dar si baia merita toata atentia noastra.

De ce trebuie sa evidentiem baia – Idei de amenajari interioare

Stiti cu totii din ce se compune mobilierul unei bai. Un modul cu oglinda, o cabina de dus moderna, o chiuveta si un vas pentru wc fiind singurele piese care compun o baie modesta ca spatiu. Ei bine, tocmai aceasta lipsa de spatiu ne obliga sa o punem in valoare, facand-o in cele din urma la fel de atragatoare din punct de vedere estetic.

Sunt sau nu detaliile estetice costisitoare?

Daca ar fi sa ne intrebati pe noi, va vom spune ca nu sunt costisitoare detaliile estetice. De ce? Pentru ca, indiferent ca este galben sau de alta culoare, vom plati acelasi pret pentru un set de covorase sau pentru un ansamblu de mobilier. Si acestea sunt doar cateva exemple.


Asadar, daca v-ati decis ca este vremea sa decorati sau sa redecorati baia, iata un bun prilej de a va inspira din ideile de astazi, idei pe care le puteti comenta pe pagina noastra de facebook.

amenajari interioare amenajari interioare amenajari interioare amenajari interioare amenajari interioare

sursa foto: Pinterest