Februarie în grădină – Lucrări pentru un sezon cu adevărat roditor

Februarie în grădină – Lucrări pentru un sezon cu adevărat roditor

Februarie în grădină: Pentru a te bucura de un sezon cu adevărat roditor, lucrările de îngrijire și pregătire încep încă din luna februarie.


Ultima lună de iarnă aduce cu ea o mulțime de lucruri pentru a ne pregăti de sezonul ce urmează. Activitățile din grădină pot fi făcute în fiecare lună, ele fiind necesare pentru a pregăti acest spațiu de un nou sezon. Acest nou sezon ni-l dorim a fi extrem de roditor.

Activitățile din grădină pentru luna februarie

Curățenia este un pas important – Februarie în grădină

Curățenia și eliminare a resturilor vegetale sunt extrem de importante pentru gospodaria ta. Înainte ca primăvara să sosească, este important să menții curățenia pentru a te asigura că toate resturile vegetale ce ar putea avea dăunători sunt eliminate și distruse.

Verificarea uneltelor

Înainte ca sezonul de lucru în grădina ta să sosească, este bine să verifici uneltele și să te asiguri că acestea funcționează. Dacă nu, ocupă-te de reparatul acestora sau înlocuiește-le din timp pentru a te asigura că vei avea toate instrumentele necesare atunci când începi lucrul în grădină.


Activitățile din grădina cu flori

Este important să începi prin a curăța și tăia plantele ornamentale înainte ca ele să înceapă să crească. De asemenea, florile precum fuchsia trebuie să fie tăiate astfel încât să lași cam două muguri pe ramuri.

Tunde vița de vie

Acum este momentul ideal pentru a tunde vița de vie. Aceasta trebuie tăiată cu mare atenție, iar dacă nu te pricepi pentru a face acest lucru, este bine să optezi pentru profesionist.

Tunde gardul viu

Luna februarie este ideală pentru a te ocupa de tunderea gardului viu. Acest lucru este benefic atât pentru sănătatea gardului viu, dar și pentru a îi da forma pe care tu o dorești.


3 Greșeli pe care începătorii le fac în grădină și trebuie să le evite

Totul despre compost: cum se obtine si cat de important este

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI