Fii creativa cu hainele tale si reinventeaza-le. 19 idei practice

0
10923

Fii creativa cu hainele tale si reinventeaza-le. 19 idei practice

Oricine are in garderoba o multime de haine demodate care stau uitate in sifonier. In acelasi timp ne dorim unele noi pentru ca sunt la moda dar pe care ar trebui sa platim o mica avere. Ei bine, nici nu este nevoie sa lasam o mica avere in magazinele de specialitate, deoarece ne-am gandit sa urmarim impreuna cateva idei practice de a le reinventa pe cele pe care le avem deja. Cum? Simplu. Accesorizandu-le.


Iar pentru asta va propunem sa faceti un mic inventar al hainelor din sifonier si sa le scoateti la iveala pe cele care stau nefolosite de multa vreme. De ce? Pentru ca le puteti transformat cu ajutorul accesoriilor precum margelele, al atei colorate sau al vopselei pentru tesaturi in unele la fel de frumoase, exact asa cum au fost la inceput.

Niste margele sidefate sau paiete, cusute pe gulerul unui tricou preferat va face ca un astfel de detaliu sa fie remarcat de la distanta. Dar pentru ca nu totul se rezuma doar la imagintia si la rabdarea de a combina astfel de accesorii, iata ca venim si noi in sprijinul vostru cu o serie de idei din care sa va inspirati.

Prin urmare va lasam sa decideti care din aceste idei practice de astazi este pe placul vostru. Nu uitati sa ne trimiteti fotografii cu reusita proiectului ales, fotografii pe care le asteptam cu mare drag pe pagina noastra de facebook. Priviti!


Idei de flori cusute pe marginea manecilor unui taior.

idei practice

idei practice

idei practice

idei practice

Sau aceste pietricele colorate lipite pe un tricou preferat.

Sau acest joc de figuri geometrice realizate cu ajutorul unei vopsele pentru tesaturi.


Ce parere aveti de ideea de a coase pe marginea unui sacou un accesoriu stralucitor asa cum este acest lantisor argintiu.

 

sursa foto