Flori ce impodobesc toate colturile gospodariei: ferestre, usi, terasa, foisoare

0
1440

Flori ce impodobesc toate colturile gospodariei: ferestre, usi, terasa, foisoare

Colturile gospodariei tale pot fi infrumusetate cu flori magice, colorate, cu flori absolut superbe si impunatoare. De la usi, ferestre, pana la terasa, dar si foisorul tau pot fi infrumusetate fara sa apelam la ornamente complicate.


Cea mai buna modalitate de a te bucura de florile tale este sa le pozitionezi la vedere. Nu doar ca iti fac gospodaria mai frumoasa, dar vor fi admirate si de catre musafirii tai.

La ferestre poti alege jardiniere cu flori, iar la intrarea in casa pozitioneaza ghivece cu flori colorate pe de-o parte si cealalta a scarilor. Florile colorate sunt perfecte pentru o casa simpla, o casa ce are un design modern sau chiar rustic.

Alege arbustii decorativi

Pe langa florile din ghiveci, poti apela la arbustii decorativi. Persoanele care locuiesc la curte si au ceva mai mult spatiu disponibil pot alege astfel de arbusti. Florile lor sunt mari, crengile impunatoare, iar frumusetea lor este una absolut cuceritoare.


Arbustii decorativi sunt perfecti pentru casa ta si pot fi pozitionati in spatiile pe care le ai mai libere. Ai grija sa nu ii pui in locurile pe care nu vrei sa le aglomerezi, cum ar fi intrarea in casa ta. Pozitioneaza-i in lateralul casei si vei avea o gospodarie superba.

Poti alege arbusti precum hortensia, o floare ce se regaseste in culori precum albastru si mov, o floare ce arata absolut magic in curtea ta.

Flori colorate, bogate, ce cresc frumos si iti bucura privirea zi de zi

Ghivece cu flori pozitionate pe terasa, in curte, pe balcon sau in foisor

Cum se creste si ingrijeste Azaleea, floarea superba ce infloreste tot anul

Flori colorate pentru a te bucura de o gospodarie eclectica, absolut superba

O gospodarie primitoare are cele mai frumoase aranjamente de flori colorate

sursa foto: Pinterest