Flori ce iti coloreaza curtea in fiecare zi – Aranjamente absolut superbe

0
1068

Flori ce iti coloreaza curtea in fiecare zi – Aranjamente absolut superbe

Cu flori ce ne infrumuseteaza curtea ne putem mandri pana toamna tarziu, ele fiind atractia principala din orice curte.


Florile sunt una dintre cele mai frumoase aranjamente pe care le putem pozitiona in curtea sau gradina noastra. Indiferent de culorile pe care alegem sa le combinam, florile sunt plante care nu doar ca iti aduc culoare in gospodarie, insa ele infrumuseteaza si atrag privirile in orice loc.

Plantele din ghiveci pot fi pozitionate pe terasa casei tale, in foisor sau chiar in balconul apartamentului tau, in cazul in care nu locuiesti la curte.

Gradinile verticale, cele mai frumoase si practice decoratiuni

Gradinile verticale sunt aranjamente ce nu doar ca aranjeaza frumos ghivecele cu flori sau plante aromatice, si sunt si practice. Ghivecele cu plante pozitionate in forma unor gradini verticale sunt ideale pentru ca te ajuta sa economisesti o multime de spatiu.


In plus, datorita aranjarii si modului in care acestea sunt pozitionate, reginele verticale sunt mult mai usor de ingrijit decat ghivecele pozitionate la baza grinzilor din lemn, de exemplu. Poti vedea plantele mult mai usor, astfel ca le poti ciupi si le poti observa atunci cand frunzele se ingalbenesc ori capata daunatori pe care nu-i doresti.

Gradinile verticale sunt ideale si pentru persoanele care doresc sa creasca plante aromatice sau legume in apartament.

Flori plantate in sol

Pe de alta parte, bucuria de a locui la curte este una imensa. Spatiul de aici iti ofera oportunitatea de a planta arbusti decorativ mari si frumosi in propria gospodarie. De la hortensie superbe si colorate, pana la azalee, toate aceste plante sunt ideale pentru a colora curtea.


Indiferent de unde alegi sa pozitionezi florile tale, acestea sunt o modalitate absolut spectaculoase de a iti face curtea sa fie mult mai colorata.

sursa foto: Pinterest