Flori ce ne inconjoara casa si sunt absolut spectaculoase, magice

0
9420

Flori ce ne inconjoara casa si sunt absolut spectaculoase, magice

Aranjamentele cu flori ce ne inconjoara casa sunt cuceritoare, magice si iti fac gospodaria mai incantatoare. Acestea sunt pozitionate de-a lungul delimitatoarelor ce sunt pozitionate langa casa si pot fi ideale pentru a infrumuseta curtea.


De la hortensii, la trandafiri sau liliac si magnolii, toate acestea pot fi pozitionate langa casa ta cu scopul de o infrumuseta.

Galeria foto de mai jos este ideala pentru persoanele care cauta inspiratie atunci cand vine vorba de infrumusetarea gospodariei cu flori.

Alege combinatiile de culori indraznete

Pentru a fi sigur ca aranjamentele tale ies in evidenta, alege combinatii de culori indraznete care sa fie ideale pentru curtea ta. De exemplu, contrastul dintre nuantele precum portocaliu aprins, rosu aprins sau galben si mov sau albastru inchis sunt combinatii superbe. Contrastele ies in evidenta si iti fac gospodaria sa fie una cu adevarat frumoasa.


Cele mai utile 5 trucuri pentru a avea muscate deosebit de frumoase

Pozitioneaza aici ghivece restranse – Flori ce ne inconjoara casa

Daca nu vrei sa plantezi florile direct in pamant sau daca solul nu este unul suficient de hranitor pentru ele, alege ghivecele. Aranjamentele in ghiveci sunt la fel de frumoase. Tot ce trebuie sa faci este sa le pozitionezi cat mai restranse. In acest fel, ele vor iesi in evidenta.

Secretele unor hortensii spectaculoase, deosebit de frumoase

Opteaza pentru florile mari, bogate

Plantele ce au floarea mare, impunatoare, sunt plante ce merita sa fie scoase in evidenta. Si unde le putem scoate cel mai bine in evidenta daca nu intr-un spatiu foarte vizibil. Ei bine, acel spatiu poate fi chiar imprejurul casei tale.

Florile precum hortensiile sunt ideale pentru acest tip de aranjament spectaculos. Inspira-te din galeria foto si proiectele de mai jos pentru a iti decora si tu imprejurul casei tale.


 

sursa foto: Pinterest