Flori colorate, cu iz primavaratic, pentru o gradina superba, spectaculoasa

0
546
gradina superba

Flori colorate, cu iz primavaratic, pentru o gradina superba, spectaculoasa

O gradina superba cu iz primavaratic iti va pune un zambet pe buze in fiecare zi. Descopera cum sa ai un spatiu absolut magic, spectaculos.


Curtea noastra ramane locul de suflet, un loc si un spatiu de recreere atat pentru noi, cat si pentru cei dragi noua. De aceea, te sfatuim sa il decorezi exact asa cum simti ca iti place si cum te reprezinta.

Cele mai frumoase flori de primavara pentru o gradina superba

Zambila motata

Zambila motata este o floare de primavara, ideala pentru curtea ta. Aceasta se planteaza toamna, la 10 cm adancime. Este o floare de talie mica, in culori superbe.

Laleaua pestrita

Laleaua pestrita este o floare intalnita des in curtile oamenilor. Apreciata pentru frumusetea si gingasia sa, laleaua pestrita infloreste in lunile aprilie-mai, iar inmultirea se face prin bulbi.


Cele mai frumoase flori de vara pentru gradina

Atat florile de vara, cat si cele de primavara iti fac gradina mai frumoasa si mai colorata. Alege din varietatea de flori care exista deoarece toate iti fac spatiul sa arate mult mai bine.

Brumarelele

Una dintre florile care iti coloreaza gradina toata vara este aceasta frumoasa Phlox paniculata. Brumarelele iti infrumuseteaza curtea si trebuie plantate la soare pentru ca ele sa infloreasca frumos si sanatos.

Margaretele

Margaretele sunt flori absolut superbe, flori care iti incanta privirea toata vara. Planteaza-le intr-un sol cu pH neutru si bucura-te de frumusetea flori in fiecare zi. Chiar daca pe timp de iarna ele vor muri, atunci cand vine din nou anotimpul cald, ele vor reveni la viata.


Craitele

Craitele sunt flori stralucitoare care iti fac orice spatiu din curte mai frumos. Cultiva-le la o distanta de minim 20 de cm una de alta pentru ca ele sa nu se imbolnaveasca.

sursa foto: MyDesiredHome.com