Flori cu alb si rosu, plante ce te cuceresc in fiecare zi

0
2600

Flori cu alb si rosu, plante ce te cuceresc in fiecare zi

Flori superbe cu alb si rosu care iti fura privirile, a caror combinatie de culori este absolut spectaculoasa, frumoasa. Combinatia dintre culoarea pasiunii – rosu, dar si o nuanta deschisa – alb, este o combinatie ce face un contrast superb.


Poti alege petunii in nuante de alb, dar si trandafiri pe care ii gasim si in nuante de alb, dar si intr-un rosu absolut superb. Trandafirii sunt ideali pentru gradina ta, fiind flori spectaculoase si frumoase.

Ingrijirea trandafirilor

Trandafirii se ingrijesc destul de usor, insa au si ei nevoie de cateva lucruri de care sa tinem cont. Cu cat alegem sa ii ingrijim mai cu atentie, cu atat acestia au sanse mai mari sa creasca frumos si sa infloreasca sanatos.

Luna martie: In luna martie trandafirii pot fi plantati cu ajutorul butasilor.  Apoi, aministreaza ingrasamant pentru a te asigura ca acestia cresc frumos si sanatos. De asemenea, nu uita sa pui ingrasaminte cu azot si potasiu. Aceste doua substante sunt vitale pentru ca trandafirii sa aiba o crestere stimulata, cat mai bogata.


Dupa ce luna martie a trecut, se pot face taierile.

Luna aprilie: In ceea ce priveste ingrijirea trandafirilor in luna aprilie, acum este momentul sa faci taierile, daca nu ai apucat sa te ocupi de acest lucru in luna martie. Este timpul si sa te ocupi de plivitul buruienilor pentru ca ele sa nu apuce sa isi faca casa langa trandafirii nostri.

Luna mai: In luna mai, trandafirii au nevoie de apa, mai ales daca este o luna secetoasa.


Lunile de vara trebuie sa fiti atenti la atacurile bolilor si la cele ale daunatorilor. Verificati trandafirii constant, dar si celelalate flori si actionati rapid daca observati daunatori sau boli la aceste flori.

Ornamente spectaculoase din flori in nuantele brizei marii, albastru

sursa foto: Pinterest